Haberler

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 'Zemin' Seferberliği

Dha SPOR-Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 'zemin' seferberliği SPOR Toto Süper Lig'de pazar günü Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçına ev sahipliği yapacak Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemindeki sorunun giderilmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor.

Dha SPOR-Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 'zemin' seferberliği

SPOR Toto Süper Lig'de pazar günü Akhisar Belediyespor- Fenerbahçe maçına ev sahipliği yapacak Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemindeki sorunun giderilmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Geçen pazar günü oynanan Manisaspor-Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında, yeni serilen çimlerin oturmamasından kaynaklanan çukurlar yüzünden teknik heyet ve futbolcuları tedirgin eden zemine dün yağan şiddetli yağmurdan sonra şok gübreleme yapıldığı ve silindir geçildiği bildirildi.

Bu arada statta cumartesi günü oynanacak Göztepe-Alima Yeni Malatyaspor müsabakasınan başka bir stada alınması ya da pazartesi gününe kaydırılması gündeme gelirken, Göztepe yönetiminin bu öneriye sıcak bakmadığı bildirildi.

Tesisi sezon başında Spor Genel Müdürlüğü'nden kiralayan ve bakımından sorumlu olan Akhisar Belediyespor'un Stat Müdürü Rıza Çakır, Zeminde şu anda sorun yok. Hafta sonuna kadar daha iyi duruma gelir diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe 19 Mayıs Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title