Haberler

Manga Davulcusu Sahneye Motosikletle Çıktı

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Red Bull Sea To Sky Hard Enduro Yarışması’nın ilk etkinliği, Manga grubunun konseri oldu.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Red Bull Sea To Sky Hard Enduro Yarışması'nın ilk etkinliği, Manga grubunun konseri oldu.

ÜNLÜ YARIŞÇILAR TANITILDI

Kemer Cumhuriyet meydanındaki konser için toplanmaya başlayan çok sayıda genç, DJ Mehmet Cavcı'nın sunduğu hareketli parçalarla eğlendi. Sonra sahneye dünyanın en iyi sporcularından İngiltere'den Jonny Walker ve Graham Jarvis, İspanya'dan Alfredo Gomez, Türkiye'nin en iyi enduro sporcularından Burak Özdemir ve İsmail Özgül çağrılarak konseri izleyenlere tanıtıldı.

YARIŞLARI FESTİVALE ÇEVİRECEĞİZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, konserden önce yaptığı konuşmada böyle bir yarışın Kemer'de yapılıyor olmasından gurur duyduğunu belirterek, "Enduro yarışlarını Kemer'in bir festivali haline getireceğiz. Bu tabii ki önce sizlerin katkısıyla olacak. Vatandaşlarımızı eğlendirmemiz lazım, onlarla beraber coşkuyu yaşamamız lazım dedik" şeklinde konuştu. Gül, başta Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir olmak üzere organizasyonda emeği geçenleri kutladı.

MANGA BATERİSTİ MOTOSİKLETLE ÇIKTI

Sahneye çıkan Manga Gurubu, izleyenlerin coşkulu alkışlarıyla karşılandı. Grubun davulcusu Özgür Can Önel, organizasyonun konseptine uygun olarak sahneye motosikletle çıkarak sürpriz yaptı.Manga, bas gitarda Cem Bahtiyar, telli elektro gitarda Yağmur Sarıgül, davulda Özgür Can Öney ve vokalist Ferman Akgül'ün seslendirdiği Türkçe, İngilizce şarkılarla izleyicilerin beğenisini kazandı.

KONSOLOS MECLİS ÜYESİ COŞTU

Manga'nın konserine gelen, grubun çok sayıda hayranı parçalara coşkuyla eşlik ederken, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı da Ferman Akgül'ün seslendirdiği şarkılarla coştu. Seramik sanatçısı Nagehan Elibol Tunalı ile birlikte konseri izlemeye gelen Ulukapı, aynı zamanda Letonya'nın Antalya Fahri Konsolosluğu görevini yürütüyor.

PLAJ YARIŞI BUGÜN

Enduro Şampiyorası'nda bugün plaj yarışı var. Kındılçeşme sahilinde yapılacak yarış, aynı zamanda bir gün sonra yapılacak orman yarışının sıralama turunu oluşturuyor. Yarın yapılacak orman yarışının ardından, Pazar günü yarışçılar deniz seviyesinden, 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı zirvesine ulaşmaya çalışacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title