Haberler

Manavgat'ta Festival Takvimi Açıklandı

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenecek festivallerin takvimi açıklandı.

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenecek festivallerin takvimi açıklandı.

Manavgat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yılki festival takvimine göre 6. Manavgat Uluslararası Motosiklet Festivali 23-25 Temmuz'da, 20. Manavgat Barış Suyu Festivali 14-16 Ağustos'ta, 15. Side Dünya Müzikleri Festivali 10-17 Eylül tarihlerinde, Manavgat Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni 4 Eylül'de, Manavgat 4. Yağlı Pehlivan Güreşleri 20 Eylül'de yapılacak.

Ekim ayı sonunda ise Manavgat Bisiklet Festivali düzenlenecek. Bu arada 28 Eylül-16 Ekim tarihlerinde de "Taş ve Su" konulu Taş Heykel Sempozyumu gerçekleştirilecek.

Titreyengöl-Boğaz mevkisinde düzenlenecek ve 3 gün sürecek 6. Manavgat Uluslararası Motosiklet Festivali'nde motosiklet cambazı Troger Mokus, gösteri yapacak. Festivalde Can Bonomo'nun yanı sıra Buzuki Orhan, Sansür grubu, Cambaz gibi sanatçılar da sahne alacak.

Atatürk Kültür Merkezi kompleksinde gerçekleşecek 20. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ise sanat etkinliklerinde ise Serdar Ortaç, Edip Akbayram, Candan Erçetin, Aydilge, Leman Sam ve Yeni Türkü sahneye çıkacak.

Bu yıl 15'incisi düzenlenecek Side Dünya Müzikleri Festivali'nde de kent tarihinin mistik, gizemli dokusu müzikle buluşacak. Etkinlikler Side'nin iki farklı noktası Apollon Tapınağı ve Side Liman'ında gerçekleştirilecek.

Bu yıl festivalde Anjelika Akbar-Hakan Aysev, Yasmin Levy, Golden Horn Brass, Antalya Senfoni Orkestrası, Anadolu Ateşi, Enbe Orkestrası, Shantell gibi ünlü sanatçılar ve gruplar sahne alacak.

Kaynak: AA / Yerel

Enbe Orkestrası Manavgat Eylül Side Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title