Haberler

Mamak'ta "Anneler Günü" Coşkusu

Mamak Belediyesi Anneler Günü'nü Büyük Bir Coşkuyla Kutladı.

Mamak Belediyesi Anneler Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı.

Mamak Kültür Merkezi'nde Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin ve eşi Ayşe Şahin tarafından organize edilen Anneler Günü kutlamalarına, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, eşi Ayşe Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, okul müdürleri de katıldı. Mamak Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan Ayşe Şahin, annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutladı. Mamaklı kadınlar da böylesine güzel bir etkinliği organize ettiği için Ayşe Şahin'e teşekkür ederek, çiçek verdiler.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin de, Anneler Günü'nün yılda sadece bir gün değil, her gün kutlanması gerektiğini söyledi. Annelik kurumunun ne kadar kutsal olduğunu verdiği örnekle anlatan Şahin, "Zaman olur deriz ki, dünyayı titreten adam. Cihana nam salan adam. Bu cihanı titreten adamı işte bir anne doğurdu. Annelik kurumu dünyanın son gününe kadar önemini sürdürecek. Eli öpülesi annelerimiz cihanı titreten yiğitler doğurmaya devam edecek. Anneler yavrularını 9 ay karnında, 3 yıl kucağında, ömrünün sonuna kadar da yüreğinde taşır. Madem cennet annelerinin ayaklarının altına serilmiş. Ayaklarının altına bile saygı duymalıyız. Onların dualarını alabilen evlatlar olalım. Sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Mamak Belediyesi bu güzel günü sizinle geçirmeyi hedefledi. Annelerin bu en güzel gününü kutluyorum" dedi.

Anne adaylarına da mutlu bir annelik temennisinde bulunan Başkan Şahin, Hanımlar Lokali'nde düzenlenen Anne-Baba Eğitim Okulu ilk dönem öğrencilerine sertifikalarını verdi. Başkan Şahin kadınlara günün anısına 5 bin adet de çanta hediye etti. Çantalar etkinliğe katılamayan annelere Bilgi Evleri aracılığı ile ulaştırıldı.

Programda Mamaklı kadınlar, Mamak Kültür Merkezi Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Bircan Pullukçu'nun söylediği türkülerle ve çekilen halaylarla doyasıya eğlendi.

(BK-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title