Haberler

Sahte içki bir can daha aldı! Elleri ve yüzü kan içinde bulundu

Güncelleme:

Maltepe'de ihbar üzerine bir adrese giden polis ekipleri, sahte içki tüketen bir kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Elleri ve yüzü kan içinde bulunan şahsın, düşerken kapı camına çarptığı düşünülüyor. Öte yandan sahte içkiyi temin ettiği tespit edilen büfe işletmecisi gözaltına alındı.

Dün saat 14.30 sıralarında Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde bir kişinin evde bulunan arkadaşının hareketsiz bir şekilde yerde yattığını ihbar etmesi üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri söz konusu adrese gitti.

ELLERİ VE BURNU KAN İÇİNDEYDİ

İçeride bulunan Kemal T'nin kapıyı açması üzerine ekipler elleri ve burnu kan içinde olan bir kişinin yerde yattığını gördü. Polis sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Hayrettin C'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

GEÇ SAATE KADAR ALKOL ALMIŞLAR

Harem Otogarı'nda minibüsçülere aşçılık yapan Kemal T'nin ilk ifadesinde, yerde yatan Hayrettin C. (48) ile çalıştığı yerden tanıştığını, ara sıra minibüslerde kahyalık yapan Hayrettin C'yi kalacak yeri olmadığından evinde bir günlük misafir ettiğini söylediği öğrenildi. Üsküdar'dan aldıkları içkiyi gece geç saatlere kadar içtikten sonra uyuduklarını ve sabah kalktığında Hayrettin C'nin öldüğünü fark ettiğini ardından hemen polisi aradığını söylediği bildirildi.

DÜŞERKEN KAPI CAMINA ÇARPMIŞ

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı çalışmalarda hayatını kaybeden kişinin yere düşerken kapı camına çarptığı ve bu nedenle elinde kesikler olduğu belirlendi. Cenaze kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

SAHTE ALKOL SATAN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan ifade üzerine sattığı belirlenen Üsküdar Selimiye Mahallesi'nde bulunan büfeye baskın düzenlendi. Büfede yapılan aramalarda hayatını kaybeden kişinin tükettiği alkolün aynısının olduğu tespit edildi. İş yeri sahibi Engin M. gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Maltepe DHA 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

pakmaya:

kıbrısta 50 tl satılan rakı burada 180 tl kıbrısta 2 tl satılan bira burada 12 tel ve burada üretiliyor bu sacmalık başka hangi ülkede var bilen varsa yazssın sacma sapan işler ama yolumuz var boşver

5
7
yanıtYanıtla
xx:

sacma sapan olan o ickiyi icmek su icin su

yanıt7
yanıt1
atarabacı osman:

orası serbest ortak pazar, orada askerlik yapmıştım, ada olduğu için giren çıkan belli olmuyo abi, zaten kuzey güney diye ikiye bölünmüş eski Amerika kuzey güney savaşları gibi benzeri bi şey biz anlamz abi

yanıt0
yanıt0
ceto:

mahallemizin kral abisiydi LOKUM gibi adamdi seni asla unutmayacagiz KEMAL ABI UNUTURSAK KANIMIZ KURUSUN MEKANIN CENNET OLSUN KRAL

1
5
yanıtYanıtla
YENI RAKI:

MADEM BU SIKKIMI ICIYORSUN GIT TEKELDEN AL BIRAZ PAHALI AMA GEBERMESIN KÖYDE YASIYORSAN MEYVEN VARSA KENDIN YAP ALKOLUNU BILMIYORSAN SOR BANA NASIL YAPILIR

2
4
yanıtYanıtla
atarabsı osman:

bunda bi şey yok abi, içki içende ölüyo içmeyende abi

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title