Haberler

Malatyaspor'dan İmza Şov

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde bu sezon iddialı bir takım kuran Malatyaspor, prensipte anlaştığı futbolculara imzaları attırdı.

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde bu sezon iddialı bir takım kuran Malatyaspor, prensipte anlaştığı futbolculara imzaları attırdı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen törende, forvet Engin Bilici, stoper Salih Yıldız, Burak Acil, kaleci Tolga Yılmaz, Ergül Kurt, orta saha Gökhan Öz, Akif Gümüş, Cumali Kılıç, Hakan Koç, santrafor Nail Gürel'e imza attırıldı.

"Hedefimiz bu sezon kesinlikle BAL Ligi'ne çıkmak"

Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Onursal Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin destekleriyle yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını kaydederek, "Malatya amatörün de iyi ve tecrübeli futbolcuları bünyemizde toplayarak iyi bir kadro oluşturdu. Hedefimiz bu sezon kesinlikle BAL Ligi'ne çıkmak. Daha sonrada 3. Lige çıkmayı hedefliyoruz. Malatyaspor'un yeniden dirilişi için bir oluşumu hayata geçirdik" dedi.

"Sevenlerimiz bizi destekliyor"

Herkesin büyük desteğini gördüklerini dile getiren Kapkıner,"Malatyaspor'un böyle bir oluşum içerisine girmesi herkesi mutlu etti. Sevenlerimiz bizi destekliyor. Allah razı olsun bu anlamda herkes yanımızda yer alıyor. Bu sene BAL Ligi'ne çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Sezona iyi başlayıp iyi de bitirmek istiyoruz"

Kamp çalışmaları için hazırlıkların sürdüğünü dile getiren Kapkıner, "25 Eylül'de top başı yapacağız. Malatya'da bir kamp sürecimiz olacak. Sezon Kasım'ın ortası gibi başlayacak. O zaman kadar hazır hale geleceğiz. Sezona iyi başlayıp, iyi de bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kapkıner, kadrolarında yer alan mevcut futbolcuların yanı sıra 10 futbolcuyla anlaştıklarını kaydederek, transferde görüşmelerinin devam ettiğini belirtti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tolga Yılmaz Salih Yıldız Engin Bilici Malatyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title