Haberler

MalaTyalı İşadamı Referans Olduğu Ak Parti MilletvekiLi Aday Aday..

Güncelleme:

Ahmet Çalık, Referans Olduğu Milletvekili Adayı Muzaffer Sağlık'la İstişare Etmek İçin Cuma Günü Saat 11.15 Da Öğle Yemeğinde Görüşeceği Öğrenildi.

Ahmet çalık, referans olduğu milletvekili adayı muzaffer sağlık'la istişare etmek için cuma günü saat 11.15 da öğle yemeğinde görüşeceği öğrenildi.

Eski Sayıştay Hakimi ve Baş denetçisi, AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı Muzaffer Sağlık, kendisine Milletvekili adaylığı için referans olan Malatyalı Ünlü İşadamı Ahmet Çalık'la Cuma günü, Zincirlikuyu'da bulunan Çalık Holdingde öğlen yemeğinde bir araya geleceğini belirtti.

İş adamı Ahmet Çalık'ın İstanbul'a daveti üzerine Perşembe günü ilimizden ayrılan, AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı Muzaffer Sağlık muhabirimize yaptığı açıklamada " Sayın Ahmet Çalık'la istişarelerde bulunmak için İstanbul'a gidiyorum. Sayın Çalık sadece Malatya'mızın değil, Türkiye'nin de önde gelen değerli isimlerdendir. Kendisinin şahsıma ve Malatya'ya gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür edeceğimiz bir görüşme olacak" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title