Haberler

Malatya'da Kaynarca Spor Kompleksi 2023 yılında hizmete açılacak

Güncelleme:

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 58 dönümlük alanda yapımı devam eden Kaynarca Spor Kompleksi'nin 2023 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 58 dönümlük alanda yapımı devam eden Kaynarca Spor Kompleksi'nin 2023 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Çalık'ın iletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Çalık, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde AK Parti Yeşilyurt Mahalle Başkanları ile bir araya geldi.

Burada konuşan Çalık, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, kente yapılan ve yapılacak bazı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Yeşilyurt bölgesinde de önemli yatırımlar yapıldığını kaydeden Çalık, Yeşilvadi (Beylerderesi) Göleti'nin 6 bin 220 dekar araziyi suladığını aktardı.

Bindal Mahallesi'nin 70 yıllık tapu sorununun çözüldüğünü belirten Çalık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Melekbaba Gençlik Merkezinin hemen yanında 58 dönümlük alanda yapımı devam eden Kaynarca Spor Kompleksi'nin 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını ve kenttin en büyük spor kompleksi olacağını vurguladı.

Çalık, kompleksin sadece Kaynarca Mahallesi'ndeki gençlere değil Melekbaba, Taştepe ve diğer bölgedeki gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmasına da imkan sunacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Yeşilyurt AK Parti Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title