Haberler

Malatya'da Düğün Fotoğrafçısı Çocuk Gelini Görünce Damadı Dövdü

Güncelleme:

Malatya'da düğün fotoğrafçısı, gittiği fotoğraf çekiminde geline kaç yaşında olduğunu sordu. "15" cevabını alan fotoğrafçı "çocuk gelin fotoğrafı çekmem" dedi. Damat ile tartışmaya başlayan fotoğrafçı damadın burnunu kırdı.

Malatya'da düğün fotoğrafçısı Onur Albayrak, gittiği fotoğraf çekiminde geline kaç yaşında olduğunu sordu. 15 cevabını alan fotoğrafçı çocuk gelin fotoğrafı çekmem dedi. Damat ile tartışmaya başlayan fotoğrafçı damadın burnunu kırdı.

"ÇOCUK GELİN FOTOĞRAFI ÇEKEMEM"

Malatya'da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak, bir düğün için fotoğraf çekimine gittiğinde yaşı küçük görünen geline kaç yaşında olduğunu sordu. Habere göre "15" cevabını alınca da "çocuk gelin fotoğrafı çekemem" diyerek duruma tepki gösterdi.

Malatya'da Düğün Fotoğrafçısı Çocuk Gelini Görünce Damadı Dövdü

ÇIKAN KAVGADA DAMADIN BURNUNU KIRDI

Bunun üzerine damat, anlaşmayı bozduğu gerekçesiyle fotoğrafçı Albayrak ile tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını isteyen damat ile fotoğrafçı arasında yaşanan yaşanan kavgada damadın burnu kırıldı.

Malatya'da Düğün Fotoğrafçısı Çocuk Gelini Görünce Damadı Dövdü

"ÇOCUKLARIN SAÇINA DUVAK TAKILMAZ, KIR ÇİÇEKLERİ İLE SÜSLENMİŞ TAÇLAR TAKILIR"

Dün sosyal medyada yayılan "Fotoğrafçıdan damada anlamlı dayak" haberi doğrulandı. Sosyal medyada paylaşılan haber fotoğraflarının ardından açıklama yapan Onur Albayrak, "İki gündür bu haberi görüp gerek arayan gerek mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler. Evet, maalesef durum bu. Keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. Bir daha olsa gene "çekmiyorum" der miyim? evet derim. Kimse kusura bakmasın, çocuk gelin de çocuk istismarıdır benim gözümde ve hiç bir kuvvet bana o çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez. Çocukların saçına duvak takılmaz, kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Malatya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (275)

milliyetci turk:

islam hukukunda ergenlik cagina giren her kiz ve erkek evlenebilir. bu peygamber efendimiz sas zamaninda da boyleydi. . zorla evlendirilmemek sarti ile ergenlik cagina giren her kiz ve erkegin evlenmesi helaldir. tabi allahin yolunu bilmeyen batinin kulu kopegi olmus yobazlar bunu bilmezler onlar sadece batil kafirlerin onlerine getirdigi fuhus ve zinayi bilir desteklerler. . . .

30
51
yanıtYanıtla
ZEKİ TÜRK:

O zaman 8 yaşındaki kızını evlendir. . Tutan mı var seni.

yanıt18
yanıt3
Tt:

İslam zorunlu hallerde der. Her aklına gelen demez. Hastalıklı zihniyetlerinizi güzelim dinimiz mal etmeyin. Dinimizi bozuyorsunuz. Bizim dinimiz çok güzel bir din. Siz kendinizi tedavi edin önce. Çocuk çocuktur. Sizin iğrenç düşünceleriniz uğruna onları din kisvesi adı altında kurban edemezsiniz. Kaldı ki ahirette de bunun hesabını veremezsiniz.

yanıt6
yanıt2
çaglar arasındaki fark:

zeki sende 8 yaşında kız bulup evlenseydin con con 8 yaşında ergen olunmuyor günah sevap yaşı kaçsa ordan başlar kişinin akıl saglıgı yerine gelince illede evlendircen diyede kafana silah dayamıyor insanlar sna sadece islam hukukunu anatıyor ben verirmiydim vermezdim 13 de çünkü günümüzde 12 yıl okuma zorunlulugu var bazen budruma göre degişir o zamnın insanları şimdiki gibi tv seyretmiyordu bol bol yada yıllarını okuyarak geçirmiyordu o insanlar inek güdüyordu dagdan çalı taşıyordu anladın

yanıt1
yanıt1
Özgür:

Al işte ülke ne hale gelmiş erkekmi kadınmı beli olmayan fotografçı cezayı kesiyor millete önce dinimizde kız çocuklarının evlenme yaşını öğren embesill..allah o fotoğrafçıyı kahru perişan etsinnn inşallah

8
67
yanıtYanıtla
Mözgür:

Çok Özgür olmuşsun sen. Senin de foto nu çeker inşallah

yanıt2
yanıt0
kayserili:

12 yaşın da sevgili yap iyi olsun ama 15 yaşında evlenince sübyancı olsun ayıp yav siz hangi düyada yaşıyorsunuz sevgili yapıpıp onun bunun yanında gezip uyuşturucu bağımlısı olanları görmüyorsunuz galiba edrafta binlerce genç yoldan çıkmış durumda daha ilk okullarda elinde cep telofonu kolunda sevgilisi birde bakıyorsunuz çocuk doğurmuş çöpe atmış hangisi iyi bir düşünün tabiki iyilere lafım yok bu gün üniversitelede bakire sayısı yüzde 10 nun altına düşmüş durumda bir çoğuda evlenmiyor

yanıt0
yanıt1
Ilk mantik:

Sen daha hangi kafay yasiyorsun cocuk cocuk 15 yasinda ona insanin nefsi nasil uyanir cocukkkkk sen daha din diyorsun sana yazık gercekden

yanıt8
yanıt1
Ilk mantik:

Sende ordaki aynı kafayı yasayanlardansin 15 yas daha çocuk o nasıl yanina alcaksın eş diye onu

yanıt6
yanıt1
Battalgazi:

Ulan ne kadar çok yobaz laikler varmış be zorla evlendirilmeye bizde karşıyız ama iki tarafta istiyorsa sizenela evlenen evlenir sizemi soracak sürtenlere gıkınız çıkmaz ama evlilik diyince delirirsiniz bu arada ne çok mezhebi geniş varmış be

15
53
yanıtYanıtla
Tüm 275 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title