Haberler

Malatya Baba Öldü, Oğlu Kurtuldu

Malatya'nın Akçadağ İlçesi Sultansuyu Barajından su almak için gölet kenarına yaklaşan 57 yaşındaki Osman Yılmaz, ayağının kayması sonucu gölete düşerek öldü.

Malatya'nın Akçadağ İlçesi Sultansuyu Barajından su almak için gölet kenarına yaklaşan 57 yaşındaki Osman Yılmaz, ayağının kayması sonucu gölete düşerek öldü. 15 yaşındaki Ö.Y ise yüzerek kurtuldu.

Sultansuyu göletinden Traktöre su depolamak için baraj kenarına gelen baba oğul traktörün römorkunda bulunan su deposuna su çekmek için baraj kenarında hortumu gölete koymak için aşağıya indiler bu sırada baba Osman Yılmaz'ın ayağı kayarak gölete düştü. Babasının gölete düştüğünü gören 15 Yaşındaki Ö.Y suya atlayarak babasını kurtarmak istedi. Ancak baba bir anda gözden kayboldu. Bir süre babasını gölet içerisinde arayan Ö.Y gücünün tükenmesi üzerine karaya çıkarak Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen dalgıçlar talihsiz baba Osman Yılmaz'ın cesedini göletten çıkardı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Yılmaz Akçadağ Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title