Haberler

Mahmut Tuncer ve Kızı Gizem'e Sahtecilik Suçundan 3 Yıl Hapis İstendi

Güncelleme:

Mahmut Tuncer ve popçu kızı Gizem'e kazayı örtbas etmek suçundan 3 yıla kadar hapis istendi.

Türkücü Mahmut Tuncer'in popçu kızı Gizem Tuncer, aracıyla dönüş yasağı olan yerden dönerken motosikletli Merhaz Elçi'ye çarptı. Kazadan yaralı kurtulan Merhiz Elçi, olayın adli ve resmi makamlara yansımaması için Mahmut Tuncer ve kızının akrabaları olan Sinan Kırmızı'nın kendi yazısını ve imzasını taklit ederek hazırlattıkları feragatnameyi savcılığa sunduğunu ileri sürdü. Elçi, Mahmut Tuncer ile kızı ve akrabalarının 'özel belgede sahtecilik' suçundan yargılanması için şikayetçi oldu.

YASAK YERDEN DÖNDÜ

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılan iddianame ve savcılığa verilen şikayet dilekçesinde yer alan iddialara göre, İstanbul Şişli Halaskargazi Caddesi'nde 3 Mart'ta saat 22.40 sıralarında Mahmut Tuncer'in popçu kızı Gizem Tuncer sola dönüş ve U dönüşü yasağı bulunan yerden dönerken Merhaz Elçi'ye çarptı. Yaralanan Elçi ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik polisi ve 112 acil ekibi ile hastane polisi, yaralının ifadesini almadı. Hastaneye 3 arkadaşıyla gelen Gizem Tuncer, Elçi'nin motosikletinin zararını sigortayı bozmamak için haricen karşılayacağını belirtti.

MASRAFLARINI KARŞILAMADILAR

Tedavisinin ardında Elçi, cebinden 50 TL eksper ücreti ödeyerek çıkan masrafı Gizem Tuncer'e bildirdi. Gizem Tuncer, motosikletin yetkili servis yerine tanıdıkları bir usta tarafından tamirini istedi. Tamirci değişecek parçaları ikinci el ve ucuzundan taktırmayı teklif edince Merhaz Elçi, burada tamirin yapılmasından vazgeçti. Durumu Gizem Tuncer'e anlatan Merhaz Elçi'yi Mahmut Tuncer arayarak, "Kızımı rahatsız etme. Bizim arabada da hasar var onu kim ödeyecek" diyerek kendisiyle muhatap olmasını istedi.

SAHTE FERAGATNAME

Mahmut Tuncer, Elçi'yi akrabası Sinan Kırmızı'ya yönlendirdi. Kaza tutanağını önce kendi adına düzenlemek isteyen Sinan Kırmızı, Merhaz Elçi'ye sözleşme adı altında feragatname imzalatmak istedi. Durumu fark eden Elçi, el yazısı sözleşmeyi yarıda bırakarak ayrıldı. Sinan Kırmızı da yarım kalan sözde sözleşmeyi tamamlayarak, "Sigortadan masrafımı alıyorum. Aracın sürücüsü Gizem Tuncer ve araç sahibi Mahmut Tuncer'den hiçbir yasal hak talep etmeyeceğim. Bu sözleşmeyi imzalıyorum" yazarak imzaladı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Motosikletini tamir ettiremeyen ve Adli Tıp raporunu alan Merhaz Elçi, Gizem Tuncer'den şikayetçi oldu. Gizem Tuncer'in ise savcıya ifade vermeye gittiğinde soruşturma dosyasına Elçi'ye ait olduğunu ileri sürdüğü sahte imzalı feragatnameyi sundu.

SAVCILIK DOSYASINDA ORTAYA ÇIKTI

Savcılık Gizem Elçi hakkında 'taksirle yaralama' suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıyla dava açtı. Merhaz Elçi, sahte feragatnameyi hazırlayan kişinin Sinan Kırmızı olduğunu onu da azmettiren Mahmut Tuncer ve kızının azmettirdiğini belirterek 'özel belgede sahtecilik' suçundan yargılanmaları için avukatı Yıldız Ceren Okur aracılığıyla şikayet etti. Savcılık olayda adli tahkikat yapmayan polisler hakkında da soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Asliye Ceza Mahkemesi Mahmut Tuncer İstanbul Şişli 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title