Haberler

Mahmudiye'de atıl durumda olan sondaj kuyusu yenilendi

Mahmudiye İlçesi'ne bağlı Türkmenmecidiye Mahallesi'nde atıl durumda bulunan ve içme suyu ihtiyacının karşılandığı mevcut 2 adet sondaj kuyusunun bakım onarımı gerçekleştirilerek kuyular emniyet altına alındı.

ESKİ kent merkezi ve kırsalda gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Son olarak Mahmudiye Türkmenmecidiye Mahallesi'nin içme suyu ihtiyacını karşılayan ve atıl durumda bulunan sondaj kuyularının koruyucu binaları yıkılarak modern betonerme pompa istasyonu ile yenilendi. Mahallenin suyunun bu kuyulardan verildiğini ve eski haliyle dışarıdan gelecek her türlü müdahaleye açık olduğunu ifade eden Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi. Gündoğan "Mahmudiye ilçemiz tarihinde almadığı yatırımı şu son 4-5 yıllık dönemde almıştır. Hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarında Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde ilçemizin sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyoruz. Türkmenmecidiye Mahallemizde de bu kuyular güvenlik açısından tehlike yaratıyordu. Mahallenin suyunun buradan sağlanması ve atıl durumda olan bu koruyucu binanın dışarıdan gelecek müdahalelere açık olması mahalleliyi tedirgin ediyordu. ESKİ'ye müracaatımız ile sağ olsunlar kısa sürede bu talebimizi yerine getirdiler ve sondaj kuyularını modern betonerme bir yapı ile kapattılar. Ben Sayın Hocam Yılmaz Büyükerşen'e, ESKİ yetkililerine ve tüm çalışanlara ilçemize kattıkları tüm güzellikler, tüm hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İshak Gündoğan Mahmudiye Gündoğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title