Haberler

Mahidevran Yeni Aşkıyla Yakalandı

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu, Necati Şaşmaz'dan sonra boşalan kalbini doldurdu.

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu, kalbini gayrimenkul ve oto kiralama işiyle uğraşan Gökhan Niya'ya kaptırdı.

Necati Şaşmaz ile 2 yıl süren ilişkisi geçen yaz sonu biten ve Şaşmaz'ın 12 Aralık'ta Nagehan Kaşıkçı ile yaptığı sürpriz nikâhın ardından bütün gözlerin üzerine çevrildiği Fettahoğlu, yeni erkek arkadaşıyla objektiflere takıldı.

Fettahoğlu, Muhteşem Yüzyıl'dan senaryo gereği ayrılmak zorunda kalan dizinin Sadrazam Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık için düzenlenen Karaköy'deki veda yemeğinin ardından soluğu yeni erkek arkadaşı Gökhan Niya'nın yanında aldı.

BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE HEM BASINA HEM POLİSE YAKALANDILAR

Çift, Boğaz Köprüsü'nde polis çevirmesi sırasında ilk kez görüntülendi. Bilgi Üniversitesi mezunu olan Niya, gayrimenkul ve bir rent a car şirketi sahibi...

ÇİÇEĞİ BURNUNDA SEVGİLİ NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ

Niya, çevirme sırasında bir anda kameralarla göz göze gelince gazetecilere panik yaptı ve "Arkamdan gazetecilerin geldiğini bilemezdim. Birden polis kontrolünde bizi sıkıştırdıklarında çok şaşırdım." dedi.

Daha sonra da gazetecilerin bunu neden yaptığını hatırlayan Niya sevgilisi için şu sözleri kullandı: "Nur çok iyi ve çok değerli bir insan, incinmesini ve zarar görmesini asla istemem"

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Nur Fettahoğlu Necati Şaşmaz Gökhan Niya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title