Haberler

Zuhal Topal Damat Adayına Resti Çekti: Bir Daha Bağlantı Kurma

Güncelleme:

Zuhal Topal'ın evlenme programında damat adayı Ali, gelin adayı Naz'ı istemediğini söyleyince, Zuhal Topal, "Ne dışarıda ne burada Naz ile bağlantı kurma" diye resti çekti.

Star TV ekranlarında yayınlanan ' ' Zuhal Topal'la' programına gelin adayı Naz'ın stüdyoya dönüp damat adayı Ali ile ilgili yaptığı açıklama damga vurdu. Ali, Naz'ı kesinlikle istemediğini söyleyince Zuhal Topal da "Duygularından eminsen bir daha asla Naz ile bağlantı kurma" diyerek damat adayına çıkıştı.

NAZ, ALİ İÇİN PROGRAMA GERİ DÖNDÜ

Geçen günlerde Ali'nin, Gamze isimli talibini tanımak istemesi üzerine gözyaşları içinde programdan ayrılan Naz, dün stüdyoya geri döndü. Ali için programda kaldığını açıklayan Naz, "Gamze ile olmayacağını söylemiştim. Olmadı, kimseyle de olmayacak; çünkü Ali beni seviyor" sözleriyle Ali'nin, kendisini sevdiğini iddia etti.


ALİ, NAZ'I HÜSRANA UĞRATTI

Naz'ın sözlerine sinirlenen Ali, Naz'a, "Sen neden geri geldin? Benim kafamı karıştırmak için mi geldin? Ben dün bir açıklama yaptım 'Naz defterini kapattım' dedim. Biz seninle olmayacağız. Benim yoluma çıkma! Burada kalıp locada oturacaksan, benim için kalma" diyerek, tepkisini ortaya koydu.


ZUHAL TOPAL, DAMAT ADAYINA TEPKİSİNİ KOYDU

Damat adayının bu açıklamayı yapmasından sonra Zuhal Topal araya girdi, Ali'ye kararından emin olup, olmadığını sordu. Ali'nin kararından emin olduğunu söylemesi üzerin Topal, "Ali, o zaman ne burada ne de dışarıda Naz'la bağlantı kurma. O da yanlış anlıyor. Mademki istemiyorsun, bundan sonra Ali ve Naz duymak istemiyorum" dedi. Duygularından emin olduğunu söyleyen Ali, "Bir daha böyle bir şey olmayacak" derken, Naz da locada kalmak istediğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Star Tv Ali Bir Magazin Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title