Haberler

Zeynep Dizdar, Ereğli'de Hayranlarını Coşturdu

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında konser veren pop müziği sanatçısı Zeynep Dizdar, hayranlarını coşturdu.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında konser veren pop müziği sanatçısı Zeynep Dizdar, hayranlarını coşturdu.

Ereğli Belediye Başkanlığı, kutlamalar kapsamında dün akşam 'Gençlik Şöleni' düzenledi. İlçe merkezindeki Cumhuriyet Parkı'nda yapılan şölende önce Atatürk Kültür ve Kıyafetlerini Araştırma Merkezi'nce hazırlanan 'Cumhuriyet Işıkları 75'inci Atatürk Çağdaş Moda ve Sanat Defilesi' gerçekleştirildi. Defilede, Atatürk'ün giydiği ve beğendiği kıyafetler mankenler tarafından sergilendi. Askeri bir kıyafetle sahneye çıkarken duygulanan mankenlerden Esrin Özgüler'in gözleri doldu. Asker selamı veren Özgüler, büyük alkış aldı.

Defilenin ardından pop müziği sanatçısı Zeynep Dizdar sahneye çıktı. Dizdar, hareketli şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Mini elbisesiyle sahneye çıkan şarkıcı, şarkılarıyla olduğu kadar danslarıyla da büyük beğeni topladı. Davul şova dansıyla eşlik eden Dizdar, bir ara sahnedeki sehpanın üzerine oturunca verdiği frikikle de ilgi odağı oldu. Yaklaşık 1. 5 saat sahnede kalan şarkıcı, özellikle genç hayranlarından büyük alkış aldı.

Konserin son bölümünde sahneye çıkarak Dizdar'a çeşitli hediyeler veren Ereğli Belediye Başkanı CHP'li Halil Posbıyık, Ereğli'de konser veren bütün sanatçıların daha sonra çok iyi yerlere geldiğini ileri sürdü. Konserini havai fişek gösterileri eşliğinde 10'uncu Yıl Marşı ile bitiren Zeynep Dizdar, coşkuyla alkışlandı. - Zonguldak / Eregli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title