Haberler

Zeynep Demirel, Instagram'dan Kızı İçin Mesaj Yayınladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'li kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, Instagram hesabında kızı Yade için duygusal bir mesaj yazdı.

Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel geçtiğimiz aylarda anne olmuştu. Bir kız bebek dünyaya getiren Zeynep Demirel, kızı Yade için duygusal bir mesaj yazdı.

AĞLAYARAK YAZDI

Yaşadıkları karşısında sevinçten ağladığını belirten Zeynep Demirel, "Biraz önce ilk defa bu kadar bilinçli ve net bir şekilde yüzüme baktın, ismine tepki verdin. Konuşur gibi sesler çıkardın ve gülümsedin bir sürü. Sevinçten ağladım çünkü beni hissettiğini ilk defa bu kadar net gördüm. Bu sanırım bilinçli olarak ilk tanışmamızdı güzel kızım. Bir gün bunları okuyacağını düşünerek söylüyorum iyi ki benim bir parçam olmuşsun, dünyadaki en değerli hazinem olmuşsun. Aldığım nefesin sebebi hayatıma can katan olmuşsun. Sen bensin ben senim, hayatıma iyi ki gelmişsin küçük meleğim" mesajını Instagram'dan paylaştı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zeynep Demirel Volkan Demirel Fenerbahçe Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

volkan eşin çok güzel kıymetini bil aynı şekilde aşk meyvenizide

22
0
yanıtYanıtla
çetin pekibiruk@hotmail.com:

ayı olabilirsin Volkan ama baba olduğun için de saygıyı hakediyosun. ama bilmeni isteriz ki trabzonspor taraftarı kızına tek kelime küfür etmedi.. sen sen ol kendini aklamak için kızını öne atma

14
2
yanıtYanıtla
MEVOŞŞŞugur2004ugur@gmail.com:

HELE O YÜRÜMEYE VE KONUŞMAYA BAŞLASIN SEN O ZAMAN GÖR SEVİMLİLİĞİ TATLILIĞI OYYYYYYYYY BEBEK GİBİSİ VARMI NE TATLI ŞEYLER ONLAR (VOLKANI PEK SEVMEM BELİRTEYİM)

13
1
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61ysnckr6161@hotmail.com:

günahımı senden daha çok severim tescilli ayı,o güzelim meleği senin gereksiz egolarına niye alet ettin,neymiş TRABZONSPOR taraftarı senin yeni doğan çocuğuna küfretmiş RABBİM seni nasıl biliyosa öyle yapsın ya sana ne söylenirki daha işte bu kadar acizsin kabahatini bu tip duygusal işlerle geçiştirmeye çalışmak bir babanın işi değil karaktersiz bir kişinin eseri olur ancak....

2
1
yanıtYanıtla
papatyanur yılmazperfect_papatya123@hotmail.c:

allah bağışlasın

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title