Haberler

Zeki Alasya'nın Oynadığı Son Dizi

Güncelleme:

Usta oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alasya'nın en son oynadığı dizi ise kısa süre önce final yapan reyting birincisi Küçük Ağa dizisiydi.

Usta oyuncu Zeki Alasya, 22 Nisan'dan beri karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Vefat haberi, Alasya'nın tedavi gördüğü hastaneden geldi: "Karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam etmekte olan Sayın Zeki Alasya bugün saat 10:32'de vefat etmiştir.

İlgili Haberler

EN SON KÜÇÜK AĞA DİZİSİNDE OYNAMIŞTI

Zeki Alasya en son olarak kısa süre önce final yapan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Küçük Ağa dizisiydi. Alasya orda zengin bir aşiret ağası rolüne can vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Koç Üniversitesi Zeki Alasya Küçük Ağa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (23)

AHMET:

INNA LİLLAHİ VE İNNA İEYHİ RACİUN.

15
3
yanıtYanıtla
saleh hesenli:

Allah rehmet elesin. yeri cennetdik olsun.

3
9
yanıtYanıtla
Hasan BaburMobil-IOS:

Allah Rahmet Eylesin Tum sevenlerin Basi Sagolsun

5
4
yanıtYanıtla
IimobilWeb@haberler.com:

Seni köyden indim şehire ile tanımıştım. Ölümlü dünya işte. Herşey geride kaldı. Mekanın cennet olsun inşallah....

6
2
yanıtYanıtla
Okan tatlıMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin beni cok guldurdu filmleriyle

4
3
yanıtYanıtla
ŞERİF KAZAN SOSYOLOGMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin!!!

6
1
yanıtYanıtla
sedat özçelikmobilWeb@haberler.com:

Alah rahmet etsin mekanı cenet olsun

4
3
yanıtYanıtla
yeter yahuuumobilWeb@haberler.com:

ya insanlar başsaglıgı diliyolar buraya yorum yapıyolar bazı dengesizlerde yorumu beyenmiyo beyenmiyosan kardeşim git işine bak bende başsaglıgı diliyenlerinkini beyendim inadına

6
1
yanıtYanıtla
tuafanMobil-ANDROID:

ALLAH rahmet etsin mekani cennet olsun kizina sabirlar versin

5
2
yanıtYanıtla
Memet:

Zeki Alasya daha hastayken '' öl, cehennemde yanacaksın, ateşin bol olsun. . '' diye bedduaları sıralayan münafıklar, o öldü gözünüz aydın olsun, kınanızı yakın. Onun ölümüyle ne kazandınız? Sizlerin görüşünü paylaşmıyor diye beddua ettiniz ama ne demişler müminin duası, münafığın bedduası demişler, O vadesini tamamladı, gitti siz nasıl öleceksiniz onu düşünün, Karaciğer kanseri olduğu halde ve de 72 yaşında olan Zeki Alasya genç sanatçıların set şartlarından şikayet ettiği setlerde şikayet etmeden çalışıp dizilerde oynayarak alın teriyle ekmek parasını kazandı, hem de tedavisini yaptırmaya çalıştı. Bizler senden razıyız Zeki Alasya Allah da senden razı olur inşallah. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun, güçlü sanatçı, namuslu adam. . . .

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title