Haberler

Yüz felci geçiren Justin Bieber, sağlık durumu hakkında bilgi verdi: Her gün daha iyiye gidiyorum

Güncelleme:

Ramsay Hunt Sendromu ile mücadele ettiği için yüz felci geçiren dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yaşadıklarını "Korkunç fırtına" olarak tanımlayan şarkıcı, sağlık durumunun her gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Şarkılarıyla dünya çapında ün yapan 28 yaşındaki Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir video yayınlarak Ramsay Hunt Sendromu'na yakalandığını duyurdu. Yüz felci geçirdiği için konserlerini iptal eden şarkıcı, son durumu hakkında bilgi verdi.

"HER GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUM"

Yaşadıklarını "korkunç fırtına" olarak tanımlayan 28 yaşındaki ünlü isim, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda eşi Hailey Bieber'e teşekkür ederek "Nasıl hissettiğimi biraz paylaşmak istedim. Her gün daha iyiye gidiyorum. Tüm bu rahatsızlıklara rağmen beni tasarlayan ve beni tanıyan da teselli buldum. Kimsenin bilmesini istemediğim en karanlık yönlerimi biliyor ve beni sürekli sevgi dolu kollarına kabul ediyor. Bu bakış açısı, karşı karşıya olduğum bu korkunç fırtınada bana huzur verdi. Biliyorum bu fırtına geçecek ama bu arada İsa yanımda" dedi.

Yüz felci geçiren Justin Bieber, sağlık durumu hakkında bilgi verdi: Her gün daha iyiye gidiyorum

RAMSAY HUNT SENDROMU NEDİR?

Ramsay Hunt sendromu (RHS) akut olarak gelişen fasial felç ve buna neden olan Varicella Zoster Virusuna (VZV) bağlı dış kulak kanalının, kulak derisinin veziküler lezyon birlikteliğidir. Bell felci gibi %50 spontan iyileşme sıklığı olmasına rağmen Ramsay Hunt sendromunun morbitesi daha yüksek, komplikasyonları daha tehlikelidir.

Ramsay Hunt sendromu ile kulaklarınızdan birinin yakınındaki yüz sinirini etkilediğinde ortaya çıkar. Ağrılı zona döküntülerine ek olarak, Ramsay Hunt sendromu etkilenen kulakta yüz felci ve işitme kaybına neden olabilir.

Yüz felci geçiren Justin Bieber, sağlık durumu hakkında bilgi verdi: Her gün daha iyiye gidiyorum

Yüz felci geçiren Justin Bieber, sağlık durumu hakkında bilgi verdi: Her gün daha iyiye gidiyorum

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Justin Bieber Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title