Haberler

Yurt dışında yaşayan Tolga Karel'den Erdoğan'a destek: Olmasını istediğim oldu

Güncelleme:

Yıllar önce Türkiye'yi terk ederek yurt dışına yerleşen oyuncu Tolga Karel, cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde açılan sandık sonuçları ve oy oranlarını takip etti. Her fırsatta Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini gösteren Karel, "Olmasını beklediğim oldu. Bu günden sonra daha çok çalışacağız. Yeni Türkiye ile dünya yeniden tanışacak" dedi.

Yıllar önce yayınlanan Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz rolüyle hafızalara kazınan Tolga Karel, yıllar önce Türkiye'den ABD'ye taşındı. Orada evlenen ve 3 çocuğu daha dünyaya gelen oyuncu, sandıklar açılmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.

"OLMASINI İSTEDİĞİM OLDU"

Zaman zaman Instagram hesabından Erdoğan'a desteğini gösteren paylaşımlar yapan Karel, sandıkları açılırken Instagram hesabından bir paylaşım daha yaptı. Erdoğan'ın fotoğrafını yayınlayan Karel, "Söyleyecek bir kelimem yok hamdolsun. Bu saatten sonra kibir en büyük günahtır. Olmasını beklediğim oldu. Bu günden sonra daha çok çalışacağız. Yeni Türkiye ile dünya yeniden tanışacak" ifadelerini kullandı.

Yurt dışında yaşayan Tolga Karel'den Erdoğan'a destek: Olmasını istediğim oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Milletvekili Tolga Karel Türkiye Dünya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Leda Gözübüyükoğlu:

Gel de ülkende yaşa o zaman kolaysa. Neden yurtdışındasın??

227
205
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Reis makamların en yücesine layıktır

204
117
yanıtYanıtla
Ted Mosby:

Gel Türkiyede yaşa o zaman ne işin var yurtdışında?

165
148
yanıtYanıtla
İlhan Vatansever:

dedi ve tırına atlayıp dolar kazanmaya devam etti (1 dolar=19:56 TL)

143
166
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

aynen adam abd TL harcıyor zaten:) Abd de teksas ta halk açlıktan tren market yağmalıyor:) Size göre TR hariç her yer cennet:)

yanıt127
yanıt60
İlhan Vatansever:

sürekli yurtdışına çıkan biri olarak söyledim. ayrıca Tolga bey aç filan değil adamın tır şirketi var araştır lütfen...

yanıt27
yanıt6
Reyhan VARIŞLI:

Tolga Bey yurt dışına yaşam koşullarının iyi olması sebebiyle gitti sanırım.

120
70
yanıtYanıtla
t t:

Yurt dışında çok daha iyi bilir Türkiyenin gelişip gelişmedigini

yanıt42
yanıt18
Nurgül Karademir:

Uyusturucudan tutuklanmişti,sonra çocuğunun nafakasini ödemiyor diye haberler cikti,sonra yurt disina gidip Amerikali hristiyan biriyle evlendi ve ordan ahkâm kesiyor.Hep mi ayni tip insanlar bunlar.Pudra sekeri fazla gelmiş anlasilan.

65
90
yanıtYanıtla
HALİS ER:

çok şükür

92
59
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title