Haberler

İlk bölümü yayınlanmadan RTÜK'e şikayet edilen Kimsesizler dizisinin adı değiştirildi

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kimsesizler dizisi, çocuklara yönelik sert söylemlerden dolayı RTÜK'e şikayet edildi. İnceleme başlatılan dizinin fragmanları kaldırılarak adı da Çocukluk olarak değiştirildi.

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, MEDYAPIM ve MF Yapım imzalı, Kimsesizler dizisinin ilk fragmanlarında, Mahir Boztepe karakterinin yuvada kalan çocuklara yönelik sert sözleri tepki çekmişti. RTÜK'ün başlattığı inceleme sonrasında fragmanları yayından kaldırılan dizinin ismi de Çocukluk olarak güncellendi.

ÇOCUKLUK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Çocukluk dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, başarılı çocuk oyuncu Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk üstlenirken, Gökyıldız'a Kübra Süzgün, Nilay Yeral ve Derinsu Akkuş eşlik ediyor.

Yayınlanmadan RTÜK'e şikayet edilen Kimsesizler dizisinin adı değiştirildi

Tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Çocuk Evi'ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden beri evine gelen her kimsesiz çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır. Bu yuvada aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep'in (Derinsu Akkuş) ailelerini bulma yolunda yaşadıkları acılar, öz ailelerine duydukları özlemler ve hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir. Kızların çaresiz kaldıklarında ise imdatlarına yetişmeye hazır olan memurları Ayşegül (Burcu Özberk) vardır.

Yayınlanmadan RTÜK'e şikayet edilen Kimsesizler dizisinin adı değiştirildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erdal Beşikçioğlu Boztepe Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (24)

Gonya:

ATV deki edepsiz proğram neden hala devam ediyor taraf olmayın tarafsız olun.

48
12
yanıtYanıtla
Fatih:

Dizinin içeriğini bilmiyorum ancak bir de ATV ye el atsanizda Esra Erol denen kadının programını kaldırdılar cok iyi olacak

50
5
yanıtYanıtla
DIYANET:

O iş yemez

yanıt6
yanıt1
adsız:

neden kaldırılacak. ana haber bültenlerini de kaldırsınlar. haberde komşusundan hamile kalan kadın haberi olsa bişey yok. esra erol programında oluncam sorun o komşuya o kadına ceza yok kanala ve esraya ceza nasıl bir zihniyetinizvar sizin. tv de sigara görünmesin. sokakalarda sigara dumanından yürüyeme.

yanıt4
yanıt7
Yahya:

Esra Erol yayını polise savcıya mahkemeye çok destek oluyor.

yanıt2
yanıt12
TTRENNN:

SEVGİLİ ERGEN EVLATLARINIZ 15 16 YAŞLARDA SABAH AKŞAM YAN ODADA CİNSEL İÇERİKLİ FİLM İZLİYOR YAN ODA DA ANASI BABASI FİLM ÇEVİRİYOR HERKES NE ÇOK AHLAKÇIYMIŞ BE NEYİN AHLAKI ACABA

17
34
yanıtYanıtla
Yahya:

Bizim ülkeyi kızlar 6-7 yaş itibaren evlenebilinir diyenler yönetiyor.

yanıt11
yanıt15
Maraş lı:

Sizin aile gibi olmayanlarda mi sizin gibi olsun Herkesin aile düzeni ve ahlak anlayışı farklı

yanıt6
yanıt8
Durmuş:

O kadar ahlaksızlığın olduğu ülkede ne kadarsa çok ahlak bekçisi varmış

33
13
yanıtYanıtla
Toplumu Zehirleyenler:

Kirli ellerinizi kaderleri acı ile başlamış yavrularımızın üzerinden çekin. Tvler reyting uğruna gösterdikleriniz yeterince mide bulandırıyor zaten. Para için bedenlerini zengin insanlara sunmakta bir adım geri kalmayan gençlik algısı milletimin algısı değildir. Bunu da kirli ekranların atanmış planlı yönetmenleri iyi bilsin.

34
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title