Haberler

Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen Tuğçe Tayfur ve Tolga Bayar'dan ilk açıklama geldi

Güncelleme:

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un evli olan Tolga Bayar ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Peş peşe açıklama yapan iki isim iddiaları kesin bir dille yalanlayarak sadece arkadaş olduklarını söyledi.

74 yaşındaki Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un evli olan Tolga Bayar ile bir doğum günü partisinde samimi bir şekilde eğlenirken yakalandı. Haklarında yasak aşk dedikoduları çıkan iki isim sessizliğini bozdu.

SAMİMİ ŞEKİLDE YAKALANDILAR

Babasının izinden giderek şarkıcı olan Tayfur, iddialara göre iki ay önce takım elbise satan evli Tolga Bayar ile tanıştı. Önceki gece sosyetenin uğrak semti Etiler'deki bir mekanda dostlarının doğum günü partisine katılan ikilinin oldukça samimi olduğu gözlendi. Bunun üzerine Tuğçe Tayfur, Bayar ile olan bir fotoğrafını Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşmıştı.

HABERLERİ KESİN DİLLE YALANLADI

İddiaların ardından Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Tuğçe Tayfur, "O kadar sinirliyim ki... Ben geri zekalı mıyım da böyle bir şey olsa kendi hikayemde paylaşayım. Gittiğimiz mekanlarda karşılaştık pek çok arkadaşım gibi tek değiliz orada. Ben bir daha yan yana gelmem. Ben bir yere gidiyorum, arkadaşımı gördüğüm zaman ne yapabilirim?" sözleriyle iddiaları reddetti.

Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen Tuğçe Tayfur ve Tolga Bayar'dan ilk açıklama geldi

"TUĞÇE İLE SADECE ARKADAŞIZ"

Çıkan haberleri katıldığı programda yalanlayan ve eşiyle boşanma aşamasında olan Bayar ile sadece arkadaş olduklarını söyleyen Tayfur'dan sonra iş adamı Tolga Bayar'dan da açıklama geldi. Bayar, "Arkadaşımızın doğum gününe katıldık ve Tuğçe'de benim arkadaşlarımdan biri. Medyatik bir çok arkadaşım var ve her atılan fotoğrafla anılmak hoş bir durum değil. Tuğçe ile arkadaşız. Yazılanlar gerçeği yansıtmıyor. Eğer böyle bir şey olsa, söyleyecek kadar dürüstüm. Sadece arkadaşız. Ortak bir arkadaşımızın doğum partisine katıldık" dedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferdi Tayfur Haberler

500

Yorumlar (25)

EMEKLI GAZETECI.:

SEVMEK / SEVILMEK YASAM HAKKI YOKMU ONLARIN. . . . Medya BALIKLAMA ATLAMIS HABERE. . !!

5
12
yanıtYanıtla
Bir başka emekli gazeteci:

HANGİMİZ SEVMEDİK,HANGİMİZ KARA SEVDAYA DÜŞMEDİK.(DÜRBÜNLÜ SEN BU YORUMA CEVAP YAZMA)

yanıt6
yanıt1
MÜFTÜ DEDE:

Evli veya bakâr fark etmez Nikâhsız her türlü yakınlık zinaya yaklaşmaktır.

13
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Aynen katılıyorum hocam

yanıt7
yanıt0
Adınızı yazın:

Aynen

yanıt2
yanıt0
ZERRİN:

Bu adamın karısı demeyecek mi Ferdi Tayfurun kızıyla neden barabersin.Demek ki karısı da başka bir erkekle.

2
10
yanıtYanıtla
Zerroş:

Sesini çikarmayan 40 yillik 60 yillik evlilikler varbu herifler hic mi halt yemediler bi hafif insan yuzunden evliginimi bozsun elin kadinlarina iftira atmaktan vazgeçin ikinci kadiin olmayi tercih eden elin kocalarinin basina bela kadinlar var

yanıt0
yanıt0
Sami:

Sadece arkadaşız ama aynı yatağı paylaşırız

7
0
yanıtYanıtla
ÖZTÜRK SERENGİL:

Helâl ! tüttü

yanıt1
yanıt0
X:

Arkadaşlar ferdi tayfuru kızı kötüyse ferdi bey ne yapabilir ki adam canıyla uğraşırken kızını mı düşünecek ki kızı 32 yaşında aklı başında birisi. Çocuk değil ki ne yaptığını bilecek yasta

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title