Haberler

Yardımlarıyla alkış toplayan Demet Akalın, yangında küle dönen evinin önünde uyuyan teyzeye de ulaştı

Güncelleme:

1 hafta önce Antalya Manavgat'ta başlayan yangında evini kaydeden yaşlı bir kadın, küle dönen evinin bahçesine yatak koyarak üzerinde uyudu. Yaşlı kadının yürek yakan görüntüsünün gündem olmasının ardından harekete geçen Demet Akalın ise irtibat kurarak evinin eksiklerini tamamlayacağını söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan yangın halen devam ediyor. Rüzgarın da etkisiyle her geçen gün etkisini artıran yangın nedeniyle çok sayıda ev, bahçe ve zeytinlik küle döndü. Bölgeden gele görüntüler ise izleyenlerin yüreklerini dağladı.

EVİ KÜLE DÖNÜNCE BAHÇESİNDE UYUDU

Yangından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen ve afet bölgesi ilan edilen Manavgat'ta yaşayan yaşlı bir teyzenin evi ve bahçesi küle döndü. Yangından dolayı evi kullanılamaz hale gelen yaşlı kadının bahçeye attığı yatağın üzerinde uyuduğu fotoğraf ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

DEMET AKALIN, YAŞLI KADINA ULAŞTI

Yangının başından beri sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Demet Akalın, afet bölgelerine ulaştırmak üzere yardım kampanyası başlattı. Firmalardan ve vatandaşlardan eksik malzemeleri toplayan Akalın, yaşlı kadının evinin bahçesinde uyuduğunu görünce sessiz kalamadı. Twitter hesabından yaşlı kadının fotoğrafını paylaşan Akalın, "Teyzemi buldum; evini döşemesi, yatağı bizden. En yakın zamanda dernek kuracağım çok yardım geliyor. Haluk (Levent) nasıl kurdu acaba? Şu dünyada işe yaradığını hissetmek" dedi.

Yardımlarıyla alkış toplayan Demet Akalın, küle dönen evinin önünde uyuyan teyzeye de ulaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Manavgat Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500

Yorumlar (5)

Fakır:

yüzünüze boya sürmediğiniz zaman asıl yüzünüz ortaya çıkıyor

23
23
yanıtYanıtla
Nazlıcan Çelik #hayvanlaroyuncakdeğil #saveRalph:

Siz kadının yüzüne yaptığı boyalara değilde keşke yaptığı iyiliklere baksanız biraz

yanıt3
yanıt1
Nuh Şeker:

Güzel şov yapıyorsunuz

18
17
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Teşekkürler Demet AKALIN tüm popüler kişiler sizin kadar duyarlı olsa bu ülke cennet olurdu

22
11
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

her yaptıgını .insanların gözlerine soka soka yapıyon ya,sankı kendını affettiriyor.sizler nasıl insanlarsınız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title