Haberler

Yapım şirketi, Kurtlar Vadisi'nin Exxen'de yayınlanacağı söylentisini yalanladı

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi dizisinin yeni bölümleriyle Exxen'de yayınlanacağı söylentisi seyircileri heyecanlandırdı. Kısa sürede gündem yaratan söylentinin ardından yapım şirketinden yalanlama geldi.

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisinin yeni bölümleriyle Exxen'de yayınlanacağı iddia edildi. Kısa sürede gündem yaratan iddiaya yapım şirketinden açıklama geldi.

"SADECE YAPIM ŞİRKETİ VE NECATİ ŞAŞMAZ'I DİKKATE ALINIZ"

Türk televizyon tarihine damga vuran dizinin Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yeniden çekileceği ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de izleyiciyle buluşacağı ileri sürüldü. Söz konusu iddianın ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan dizinin yapım şirketi Pana Film, şu ifadelere yer verdi: "Yakın zamanda birtakım internet haber sitelerinde yapılan haberler ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. Yapılan haberler ve paylaşımlarda Kurtlar Vadisi dizisinin yeni bölümleri ile ekranlara döneceği, oyuncu kadrosunun ve yayınlanacağı platformun belirlenmiş olduğu şeklinde ibareler yer almaktadır. Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir. Kurtlar Vadisi dizisinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketimizin ve Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz."

Yapım şirketi, Kurtlar Vadisi'nin Exxen'de yayınlanacağı söylentisini yalanladı

Yapım şirketi, Kurtlar Vadisi'nin Exxen'de yayınlanacağı söylentisini yalanladı

Yapım şirketi, Kurtlar Vadisi'nin Exxen'de yayınlanacağı söylentisini yalanladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kurtlar Vadisi Exxen Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Serkan Cevizci:

kim istiyormuş bu salak diziyi arkadaş? bütün kolpacılar mafya özentilerinin beklentisi var galiba hala? bizim millet kadar özenti bir millet yok!!

14
57
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Exxene gecse kim seyredecek ?

55
0
yanıtYanıtla
Murat Kartal Aydın:

iyi bari en azından tamamen dizi yok dememişler yayınlanacağı kanal ve platform belli değil demişler bu da bir haber :)

24
7
yanıtYanıtla
Ahmet Yazıcı:

Necati şaşmaz ne kadar değişik bir adam yani 2-3 defa çıktı dedi Kurtlar vadisi kaos düşünüyoruz yok efendim şubatta başlayacağız bilmem ne . Ozaman ya açıklama yapma yada yapamayacağız diye çık açıklama yap . Çık bişeyler de ne bu ketumluk arkadaş

22
3
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

kabak tadı verdi artık.geri döndü,geliyor.yıllardır ne bu ya.yayınlayacaksanız yayınlayın.son bölümleri zaten leşti.senaryolar berbat olmuştu.

12
1
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Resimlerde Memati Yok..

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title