Haberler

Yangınlar için "Denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyor" diyen Kenan İmirzalıoğlu'na tepki yağıyor

Güncelleme:

Eşi Sinem Kobal ve arkadaşlarıyla tatile çıkan Kenan İmirzalıoğlu'nun yangınlar için "Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor" sözleri tepki çekti. Kısa sürede gündem olan İmirzalıoğlu için "Keşke açıklama yapmasaydın" yorumları yapıldı.

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi ve oyuncu arkadaşlarıyla Çeşme'de tatil yaptı. Önceki gün İstanbul'a gelen İmirzaoğlu, kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan oyuncunun yangınla ilgili açıklaması sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.

"DENİZE GİRMEMİZE RAĞMEN İÇİMİZ SOĞUMUYOR"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, "Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor... Sinem'in de canı çok sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden endişe ettim. Dertleniyordu. Biz oralarda yaşadık, esnaf arkadaşlarımız var. Haberleri alıyoruz içimiz kan ağlıyor" dedi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun "Denize rağmen içimiz soğumuyor" sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken peş peşe tepki yorumları yapıldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, "Dalga geçmiş gibi" ve "Üzüntüsünü deniz bile söndürememiş" yorumu yaptı.

İşte Kenan İmirzalıoğlu için yapılan bazı yorumlar...

Yangınlar için 'Denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyor' diyen Kenan İmirzalıoğlu'na tepki yağıyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

Pervin Isin:

siz eşinizin sütü kesilecek diye endişelenirken burada binlerce can yanarak öldü biraz ayıp yahu kendinizi nekadar önemli sanıyorsunuz ağzınızdan çıkanı egonuzdan kulağınız duymuyor

128
57
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Somaliye 30 milyon dolar hibe yardım yaptık lafına kıyasla bu söylenen komik te değil ayıp ta

129
47
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Bizim milletimiz de karalasin kotulesin de nasıl olursa olsun derdinde. Adam ne demiş. Hiçbir kötü niyet yok. Ne biçim bir millet olduk ya

150
25
yanıtYanıtla
Aslhn erdun :

Memleket yanarken saçını tarıyor.. İfadesinin yaşanmış hali gibi..kötü niyetli değilde ayıp ayıp.

yanıt32
yanıt40
Qwe Qwe:

Evet memleket yanarken herkes tatilde.

yanıt0
yanıt3
Sinan Yılmaz :

Sahte açıklamalar. Kendisi bile inanmamıştır. Tatilde görüntülendi ya, kendince telafi etmeye çalışmış. Yüzüne gözüne bulaştırmış.

27
2
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

Dilin kemiği yok doğru. Belli bir konuma gelmiş insanların hele ki çok hassas bir dönemde çok daha dikkatli açıklamalar yapması gerek. Bunu da sanıyorum yapabilirler. Yapamazlarsa bu tepkiler çok normal.

15
4
yanıtYanıtla
Murat Kolukısa:

Dilin kemiği yok.boş bulunan insanları hedefe koyacağınız kazanmaya çalışalım

11
7
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Bu Adami Hor Görmeyin Sadece Denize Girip Yüzen Bumu??? Nice Cakma Sanatci Yangin Bölgesinden önce Canli Yayinlarla Sarrrlatanlik Yapip Sonrami Hemencik Denize BU ADAMDA HARBiCE DüSüNCELERiNi DiLE GETiRMiS

14
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Milletin parası ve ilgisiyle sanatçı olan veya bu tür sanatçı denilen insanlara ilgi gösteren ve değer verenler utansınlar.Bunların çok az bir kısmı yaşanan olaylara karşı duyarlı ve humanist yaklaşırlar.Büyük çoğunluğu, halkın değerlerinden uzak ve bencil bir şekilde parayı,eylenceyi, barlarda sabahlamayı severler. Bir insanın gerçek kişiliğini bazen ağzından kaçırdığı bir ifadesiyle tanırsınız.

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title