Haberler

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşadığı yönündeki haberleri yalanladı

Güncelleme:

Oğuzhan Koç ile 4 yıllık ilişkisini noktalayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Bodrum'da işletmeci Murat Kazancıoğlu'nun teknesinde görüntülendi. Kazancıoğlu ile aşk yaşadığı ileri sürülen oyuncu, Instagram hesabından paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile olan 4 yıllık ilişkisini noktalayan Yağmur Tanrısevsin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde adı Şeyma Subaşı ile anılan Murat Kazancıoğlu'nun teknesinde yakalandı.

BODRUM'DA İSTANBUL'DAYMIŞ GİBİ PAYLAŞIM YAPTI

Takvim'de yer alan habere göre: Bodrum'da Kazancıoğlu'nun teknesinde güneşin ve denizin tadını çıkaran Tanrısevsin, bu anlarda İstanbul'daymış gibi paylaşımlar yaptı. Kırmızı bornozuyla teknede gezinen Tanrısevsin, bota bineceği sırada ünlü işletmeci ellerinden tutarak ona yardımcı oldu.

Yağmur Tanrısevsin yeni aşkıyla yakalandı

"İLİŞKİM OLURSA İLK BENDEN DUYACAKSINIZ"

Basında yer alan haberleri gören Tanrısevsin, Instagram hesabından paylaşım yaparak aşk iddialarına cevap verdi. Oyuncu açık kapı bırakarak yaptığı açıklamasında "Bazen bana bir şey sorulmuyor. Halbuki bana sorulduğunda ben hep aynı şeyi söylüyorum; 'Bir ilişkim olursa, ilk benden duyacaksınız' diye. Kalabalık bir arkadaş grubunda o kadar kişinin olduğu bir teknede beni uygun görmüşler. Siz yine benden duymayı bekleyin derim. Daha önce de dediğim gibi; her yazılan doğruyu yansıtmıyor bazen" ifadelerine yer verdi.

Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz hafta Bodrum'da Murat Kazancıoğlu ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin Bodrum'da yeni aşkıyla yakalandı

Yağmur Tanrısevsin yeni aşkıyla yakalandı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Şeyma Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

4 YIL KOSKACA 4 YIL AYNI ERKEK OHA ÇÜŞŞŞ... DİYORUM YANİ. HİÇ Mİ SIKILMADIN????? BU DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ HAYAT KISA GEZ TOZ EĞLEN SEVGİLİ YAP SEVGİLİ DEĞİŞTİR HAYATIN TADINI ÇIKAR. BİR ERKEK EN DAZLA 6 AY SONRA KULLANMA TARİHŞ GEÇMİŞTİR YENİ AŞKLARA YELKEN AÇMA ZAMANI GELMİŞTİR.

14
17
yanıtYanıtla
İLHAN:

SENİ ÇAPKIN SENİ, BANA DOĞRU DA BİRAZ GELSENE TATLIM. :)

yanıt4
yanıt1
...:

Aynı lafı babanada söylesene

yanıt6
yanıt2
AHMET:

sakin ol mahmut abi

yanıt7
yanıt1
Serdar:

Kaportacı hayrı abi yine coşmuşun :)

yanıt2
yanıt1
Serdar:

Kimin eli kimin cebinde belinde iyice karıştı öyle bi devirde yaşıyoz artık

11
2
yanıtYanıtla
Asu:

Gayet de belli adını sanını yazmış işte

yanıt2
yanıt2
Serdar:

Görünenler onlar ya görünmeyenler

yanıt1
yanıt1
OĞUZHAN:

BİZE NEEEEEEEEEE

8
2
yanıtYanıtla
Defne:

Abi sıktınız ama he sizeneyse magazin okumayın bu kitle hep mi magazin sayfasında gezip bizene der ya

yanıt7
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title