Haberler

Yağmur Sarnıç'tan "Bekaretimi anneme inat verdim" diyen Seren Serengil'e ağza alınmayacak sözler

Güncelleme:

Yağmur Sarnıç, Seren Serengil bugünkü canlı yayınında "Yağmur, Emre Aşık'a zina yaptı" deyince öfkeden deliye döndü. Instagram hesabından peş peşe paylaşım yapan Sarnıç, yıllar önce söylediği "Bekaretimi anneme inat verdim" sözleri yeniden gündem olan Serengil'e ağza alınmayacak ifadelerle yüklendi.

Seren Serengil, bugünkü programda Yağmur Sarnıç'ın zina yaptığını ve Emre Aşık'ı aldattığı için boşanma davası açıldığını söyleyince ortalık karıştı. Mahkemenin kendilerini zina gerekçesiyle değil, şiddetli geçimsizlikten boşayacağını söyleyen Sarnıç, Serengil'i yalancılıkla suçladı.

"MAHKEMEDE HESAP VERECEKSİN"

Dobra açıklamalarıyla adından söz ettiren Yağmur Sarnıç, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımlarda Serengil için şu ifadeleri kullandı: "Kız verengil teyze bir çekemedin be ne kıskanç karısın. Herkesi yedin yedin bitiremedin. Mahkeme zina nedeniyle boşayamıyor bizi zira zina olmadığı için peki sen o koca ağzını yaya yaya bu söylediklerini ispatlayamadığında mahkemede ne hesap vereceksin. Geliyor davalar rahat ol teyze. Ben fazla konuşmayacağım çünkü çok yakında at suratın mora dönecek."

Seren Serengil'in 25 yıl önce verdiği röportajda "Bekaretimi anneme inat olsun diye verdim" sözlerinin yeniden gündem olmasına atıfta bulunan Sarnıç, ağza alınmayacak ifadeler kullandı.

"BAKİRE DEĞİLİM"

1995 yılında röportaj veren Seren Serengil, "Bakire misin?" sorusu üzerine Hayır, bakire değilim… Yıllar önce bekaretimi kaybettim… İsmini veremem çok ayıp olur. Ünlü birisi, çevresinde de bir yığın kadınlar vardır. Annem iki yıl sonra duydu 'İyi halt ettin değil mi! Yakışıyor mu sana?' dedi, kızdı. annem beni hiçbir zaman büyümüş olarak görmedi. Ve bu yüzden de cinselliği de seksi de annemle konuşamadım. Zaten beni büyümemiş gördüğü için ona bir isyandı ilk cinselliği yaşamam" demişti.

Yağmur Sarnıç'tan 'Bekaretimi anneme inat verdim' diyen Seren Serengil'e ağza alınmayacak sözler

Yağmur Sarnıç'tan 'Bekaretimi anneme inat verdim' diyen Seren Serengil'e ağza alınmayacak sözler

Yağmur Sarnıç'tan 'Bekaretimi anneme inat verdim' diyen Seren Serengil'e ağza alınmayacak sözler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Emre Aşık Haberler

500

Yorumlar (80)

Mlt:

Cahil ve kalitesiz ikiside ve bizde bunu haber diye okudum kendime kizdim

90
6
yanıtYanıtla
F....Y.....:

Cok haklisimiz.tüm yorumlar cok dogru ve isabetli Inanilmaz bir kalitesizlik,cahillik ve utanmazlik.Artik bunlara dur demek gerekmiyor mu?

yanıt20
yanıt1
Al birini vur ötekine:

Dinsizin hakkından imansız gelir , ata sözümüzün cuk diye oturduğu olay :))

58
9
yanıtYanıtla
Yalandünya:

Türkiyede böyle insanlar görmek gerçekten üzücü ve acınası bi durum.

50
13
yanıtYanıtla
Gül:

Ne kadar iğrenç bir konuşma tarzı. Sen bir annesin ya yarın öbür gün bu sayfalar çocuklarının önüne de çıkacak utanmayacak mısın? İnsan şunları okuyunca bu kadın herşeyi yapar diyor..

57
3
yanıtYanıtla
ııııı:

OKUDUKÇA TİKSİNDİM SENDEN YAĞMUR. BENCE SERENGİLİ DEĞİL KENDİNİ REZİL ETMİŞSİN BU SÖZLERLE TAM BİR VAROŞMUŞSUN

52
5
yanıtYanıtla
EDEPSIZ:

EMRE ASIK ALLAH SENI KORUMUS- BÖYLE BIR KADINLA EVLENDIGINE BIN PISMAN OLMUSSUNDUR EMINIM- NE KADAR IGRENC EDEPSIZ BIR KADIN- UTANMAK YOK- COK UCUZ VE TAM BIR PSIKOPAT

51
2
yanıtYanıtla
uyuma ölürsün ! filmi gibi:

kurtulamadı daha kolaymı öyle böyle birinden kâğıt üzerinde kolayca hemen boş ol boş ol boş ol der gibi kurtulmak? daha durun hele bu iş bitmezzzz Emre nin kurtuluşu yok kimler beddua ettiyse artık ona veee kaçıncı olayı bu kadının daha da olacak gibi görünüyor

yanıt1
yanıt0
D.paşalı:

Öztürk Serengil gibi bir üstadın soyadını ancak bu kadar yerin dibine koyar insan, yav yıllardır bir güzel ve hayırlı bir işin içinde adın geçmedi ki Rahmetli''nin kemikleri sızlamasın .

44
7
yanıtYanıtla
Mime minnoş:

Aynen öyle Ne olacakki Böyle gündemde kalmaya uğraşıyor işte .

yanıt0
yanıt0
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title