Haberler

Ünlülerin sosyal mesafeli dövüş akımı videosu izlenme rekoru kırdı

Güncelleme:

Demet Akalın, Okan Kurt, Şafak Sezer ve Alişan'ın bulunduğu sosyal mesafede dövüş akımı Instagram'a damga vurdu. Eğlenceli anların yaşandığı videoda 17 ünlü isim hünerlerini sergiledi. Videonun başlığı ise "Güzel" delirdik oldu. Video kısa sürede 1 milyon izlenmeye ulaştı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı evlerine kapanan ünlüler sosyal medya hesapları üzerinden çılgın akımlara imza atıyor.

AKIM DÜNYAYA YAYILIYOR

İlk olarak Hollywood dublörlerinin yaptığı sosyal mesafeli dövüş akımı daha sonra Holywood aktrisleri tarafından sürdürüldü. Şimdi ise Türk ünlüler çektikleri video ile akıma dahil oldular.

Ünlülerin sosyal mesafeli dövüş akımı videosu beğeni rekoru kırdı

KISA SÜREDE 1 MİLYON İZLENDİ

Demet Akalın, Okan Kurt, Şafak Sezer, Esra Balamir, Murat Övüç, Sema Aydemir, Furkan Dede, Murat Özarı, Semih Öztürk, Özlem Yıldız, Nilay Toprak, Alişan, Buse Varol, Deha Bilimlier, Birol Tokat, Kenan Erçetingöz ve Hira Kurt'ta 'Sosyal Mesafeli Dövüş' akımına uydu. Ünlü isimler sosyal mesafe dövüşü akımıyla video çektiler. Video kısa sürede 1 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı.

Ünlülerin sosyal mesafeli dövüş akımı videosu beğeni rekoru kırdı

Ünlülerin sosyal mesafeli dövüş akımı videosu beğeni rekoru kırdı

Ünlülerin sosyal mesafeli dövüş akımı videosu beğeni rekoru kırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Şafak Sezer Okan Kurt Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (34)

Avni:

bizim ülkenin sözde sanatçılarının milletin gerçek gündemiyle yakından uzaktan hiç alakası yok.bunları tuzu kuru.ekmek fiyatları 25 krs aşağı çekilsin.

35
1
yanıtYanıtla
şh...:

İyicene saçmalamaya başladılar. . bakalım daha neler göreceğiz. . . . . . .

17
1
yanıtYanıtla
bjk:

Hayatları sosyal medya olmuş takipçileri artsın beğeni alsınlar. . . önemli olan bu. . . . . . . . .

11
2
yanıtYanıtla
melis:

Merhaba Avni.ben daha güzelim

1
12
yanıtYanıtla
Avni:

yaş kaçtı sende la

yanıt4
yanıt0
BUSE:

Bunların hepsi sosyal medya hastası. . . . . .

11
1
yanıtYanıtla
kartal:

Tedavi şart.

10
1
yanıtYanıtla
GOSJHİ:

ACINASI ZAVALLILAR TOPLULUGU :D HERSEYINIZ TAKLITTEN İBARET :D:D

11
0
yanıtYanıtla
KambocyaLi:

Hata onların değil hata onlara pirim yaptıran gece gündüz izleyen takip eden boşuna dünyada yer kaplayan cahil insanların

9
1
yanıtYanıtla
yalnız:

ülkede hastalık var , sokaklarda hayvanlar aç, insanlar işsiz kalmış. bunlarda eğlence derdindeler

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title