Haberler

Ünlüler Aynı Kısa Filmde Buluştu

New York'un en iyi film okullarından RIT'de okuyan Nehir Tuna, masterını 'Dedeler En İyisini Bilir' adlı bir kısa film çekerek tamamladı. AKIN'IN YAPIMCISI....

New York'un en iyi film okullarından RIT'de okuyan Nehir Tuna, masterını 'Dedeler En İyisini Bilir' adlı bir kısa film çekerek tamamladı.

AKIN'IN YAPIMCISI

Filmde; Köksal Engür, Nursel Köse, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle ünlenen Sercan Badur, tiyatrocu Murat Karasu ve New York Marilyn Monroe Theater'da birçok oyunda rol alan Didem Ellialtı rol aldı. Filmin yapımcılığını, Fatih Akın'ın filmlerinin yapımcılığını da üstlenen Anka Film yaptı. Uygulayıcı yapımcılığını, New York'ta yaşayan Mevlüt Akkaya'nın üstlendiği 'Dedeler En İyisini Bilir'; "Aileni ve kendini aynı anda mutlu edebilir misin?" sorusuna cevap arıyor. Film; geleneksel bir Türk ailesinin ve onlarla fikir ayrılıkları yaşayan çocuklarının hikayesini anlatıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini Hollywood'da birçok reklam ve sinema filmine imza atan Mingjue Hu üstlendi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Köksal Engür Nursel Köse New York Karasu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title