Haberler

Ünlü rapçi Murda'nın konserinde koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı

Güncelleme:

Son günlerin gözde rapçilerinden Murda, önceki gün Bodrum'da sahneye çıktı. Konsere gelen vatandaşlar koronavirüs kapsamında getirilen tüm tedbirleri hiçe sayarak maske ve sosyal mesafe kuralına uymadı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren Murda isimli ünlü rapçi Önder Doğan'ın konserine katılanlar, koronavirüse karşı tedbirleri hiçe saydı. Görüntüler, sosyal medyada tepki topladı.

MASKE VE SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Zeynep Bastık ve Ezhel gibi isimlerle düet yapan ünlü rapçi Önder Doğan, Bodrum Gümbet'te bir mekanda sahne aldı. Ünlü rapçiyi dinlemeye gelen hayranları, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sosyal mesafe ve maske kuralını ise hiçe saydı. Söz konusu konserin videoları sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi bulunan şarkıcı, konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Ünlü rapçinin konserinde tedbirler hiçe sayıldı

Ünlü rapçinin konserinde tedbirler hiçe sayıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Önder Doğan Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

İLOMİLO:

ŞÖYLE DIZO TİPLERİ DİNLEMEYE GİDİYOSUNUZ BİDE

8
1
yanıtYanıtla
Tate:

Playback yapan ünlü rapçi mi olur be. Düşük seviye müzik ve düşük zekalı insanların koronaya meydan okuduğu bi konser desek daha doğru olur. . .

5
1
yanıtYanıtla
Fikret:

Eskiden rapcıyı popcuyu bilirdik bunlar ünlü diyor ama ismini ilk defa okudum

5
1
yanıtYanıtla
Düp:

Gangsta style yaşam tarzı böyle tehlikeli olur.

3
2
yanıtYanıtla
İLOMİLO:

DIZZO DIZZO ŞARKICILARI NASIL GİDİP YÜZLERCE İNSAN İZLİYO ŞARKICI DİYE ANLAMIYORUM

4
0
yanıtYanıtla
Use:

Gangsta style yaşam tarzı böyle tehlikeli olur.

2
2
yanıtYanıtla
E-DEVLET:

BU İŞLERE VE KONYAYA YASAK GELMELİ ACİLEN

2
0
yanıtYanıtla
fff:

Bu mekanlar denetlensin ve böyle olmasına izin verenlere cezalar gelsin..insanlara baska türküden anlamıyorlar demekki..

2
0
yanıtYanıtla
4242:

KONYADA SOKAGA CIKMA YASAGI OLMALI VE KARANTİNAYA ALINMALI

1
0
yanıtYanıtla
denk gelmesi an meselesi:

Canlı müzikli, içkili Restoran diye adı geçen mekanlar çok daha tehlikeli. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title