Haberler

Ali Sürmeli, 3 Bin TL'lik Aracını Gazetecilerin Üstüne Sürdü

Güncelleme:

Etiler'de mütevazı aracıyla görüntülenen ünlü oyuncu, kameraları karşısında görünce önce şaşırdı, sonra otomobili gazetecilerin üzerine sürdü.

Magazin dünyasının genç ünlüleri milyonluk lüks araç koleksiyonlarıyla sık sık haber olurken yılların usta oyuncu Ali Sürmeli ise önceki gün Etiler'de mütevazı aracıyla görüntülendi.

Oynadığı rollerle büyük hayran kitlesine sahip olan Sürmeli, Fiat Bis marka aracıyla trafikte seyir halindeyken objektiflere takıldı.

GÖRÜNTÜLENİNCE PANİK OLDU

Mini otomobiliyle görüntülenince panik yapan Sürmeli, fotoğrafını çeken muhabirlere tepki gösterdi. Basını karşısında bulunca kısa süreli şaşkınlık yaşayan Sürmeli, eliyle yüzünü kapatmaya çalıştı.

KİMSE BİR ANLAM VEREMEDİ

Hızını alamayan oyuncu, daha sonra arabasını gazetecilerin üstüne sürerek şaşırttı. Sürmeli'nin bu hareketine bir anlam verilemedi.

Yaklaşık 3 bin TL değerindeki aracıyla trafikte asabi tavırlar sergileyen Sürmeli'yi görenler, "Ali Sürmeli bu arabayı sürmemeli! Asfalt ağladı be." gibi espriler yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ali Sürmeli Fiat Magazin Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (23)

hüseyin 2h-5851@hotmail.com:

ali sürmeli kimki ben tanımıyorum resimden bile bi şey çıkaramadım üstelikde 56 yaşındayım demekki adam o kadar ünlü deyil tabii o kadar ünlü olmayınca arabası da o kadar pahalı bi araba olmaz herhalde pilakası bile yok ne hikmetse hayret bi şey

3
86
yanıtYanıtla
ismimehmet@hotmail.com:

56 yasindasiniz ama tiyatro ile biraz ilgilenseniz, ali sürmeliyi tanirdiniz.hadi hic bilemedin, Google da 'ali Sürmeli' diye arama yapmaniz yeterrli olur. hadi ordanda birsey cikaramadiniz, o Zaman tanimiyorsunuzdur. ama sadece siz tanimiyorsunuz diye, ali Sürmeli hakkinda 'demek ki o Kadar Ünlü degil' demeye hakkiniz yok. belki polüler degil, ama Ünlü. Ünlü, polüler ve zengin olanlardada böyle eski ve ucuz arabasi vardir. bu tamamen zevkle alakalidir. ama bazi insanlar ve gazeteciler bunu kötü olarak degerlendiriyor. hatirlarsaniz, kemal sunal'de cok mütevaziydi. mütevazi yasami olanlarda parasiz pulsuz kalip, sonra sokaklarda yasamiyorlar.

yanıt0
yanıt0
kerem inanraytango_06@hotmail.com:

oda üzüldü sen tanımadın diye sanırım işte sende klasik türkiyemin sürüsündensin sen ve senin gibi bilmem kaç yaşında olup yazanlara yorumum madem tanımıyorsunuz neden yazma gereği duyuyorsunuz sıkıntınız olduğu kesin....

yanıt0
yanıt0
OZAN BEYAZozannbeyaz@windowslive.com:

ALİ SÜRMELİ 'CAN' DIR,,

56
5
yanıtYanıtla
DOGANTcan__1905@hotmail.com:

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA ZAZA KARAKTERİNİ CANLANDIRIRKENDE BUNA BENZER ARAÇLARA İLGİSİ OLDUĞUNU GÖSTEREN BİRİYDİ. TAKDİR ETTİM

51
2
yanıtYanıtla
hali,lASDASDAS@hotmail.com:

lan bu adamı kurtlar vadisindende biliyoruz hep eski arabalara biner haber diye koymuşlar bunu

35
1
yanıtYanıtla
GERCEKersel_onay@hotmail.com:

kapitalıst sıstemın dayatması bunlar hep al al al . daha ıyısı daha ıyısı at cope al al al.

31
4
yanıtYanıtla
merdan barandilsinem@hotmail.com:

cok dogru dünyanin Ekolojik dengenin bozulmasinin cevre kirliliginin en büyük sebebi bencede Kapitalist sistem.. buna bir care bulmalilar artik tek basina kominizimde bir cözüm degil belki sosyalizm ve kapitalizmi karistirip biraz daha bir modern sistem kurmanin zamani geldi artik..

yanıt0
yanıt0
Barkınbarkin94@hotmail.com:

Arkadaşım eğer MERDAN BARAN rumuzlu arkadaşın ne demek istediğini anlamadıysan Türkçe konuşmaması değildir. Ben 19 yaşındayım ama ne demek istediğini tam olarak anladım. Anlamak veya anlamamak tamamen kültürel düzey meselesidir..

yanıt0
yanıt0
UİLduygu35sal@hotmail.com:

ULA SİZ HER TV DE GÖRÜNENİ ÇOK ZENGİN Mİ SANIONUZ....Bİ ARA Bİ ADAM VARDI ASMALI KONAK VS. BÜSÜRÜ DİZİDE OYNUODU ADAMCIK İNTAAR ETTİ GEÇİNEMEDİĞİ İÇİN YAMAN TARCAN...

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title