Haberler

Ünlü müzisyen Asım Ekren, son yolculuğuna sessiz sedasız uğurlandı

Güncelleme:

Türkiye'nin en ünlü bateristlerinden ve bir dönem 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile evli olan Asım Ekren, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğunu uğurlanan Ekren'in cenazesine az sayıda kişinin katılması dikkat çekti. Ekren, Özal'ın damadı olduğu dönemde kalabalık çevresi ile biliniyordu.

Kanser tedavisi gördüğü İstanbul'da dün yaşamını yitiren Asım Ekren için bugün cenaze töreni düzenledi. Asım Ekren'in, Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal'la evli olduğu dönemdeki popüler günlerinin ardından cenazesinin dar bir çevre ile yapıldığı görüldü.

SESSİZ SEDASIZ TOPRAĞA VERİLDİ

Karacaahmet Mezarlığı'nda koronavirüs tedbirlerine uygun gerçekleştirilen törene Ekren'in eşi Semra Ekren ve dar bir çevre katılırken, Zeynep Özal ve ortak çocukları katılmadı. Zeynep Özal ile evliliğinden dolayı 'Milli damat' olarak tanınan Ekren'in o şaşalı günlerinden sonra törendeki sessizlik dikkati çekti.

Ünlü baterist, kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi.

Ünlü müzisyen Asım Ekren, son yolculuğuna sessiz sedasız uğurlandıAsım Ekren

"CİĞERLERDEKİ ENFEKSİYONU ATLATSAYDI AKUT LÖSEMİ TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKTI"

Acılı eş Semra Ekren, "Asım, akut lösemi oldu önce Kıbrıs'ta bir hafta yattı tedavi gördü. Sonra İstanbul'a gönderdiler Çapa'da tedavisi devam etti. Ancak ciğerlerinde enfeksiyon çok yoğundu. Bir süre uyuttular entübe oldu. Ve dün sabahta kalpten kaybettik. 11 yıl önce tekrar lenf kanseri geçirmişti ama atlatmıştı. Ancak şu iki ay içerisinde kan değerleri ciddi bir şekilde bozuldu. Ciğerlerde olan enfeksiyonu atlatsaydı akut lösemi tedavisine başlayacaktı. Şu an şoktayım. Sosyal medyada sevenlerinin paylaştıklarına çok bakamadım ancak hepsine çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ünlü müzisyen Asım Ekren, son yolculuğuna sessiz sedasız uğurlandı

"MİLLİ DAMAT" OLARAK TANINIYORDU

'Milli damat' olarak tanınan Asım Ekren, İstanbul Gelişim Orkestrası'nda Garo Mafyan,Attila Özdemiroğlu, Uğur Başar, Selçuk Başar ile çalıştı. 1990'lı yıllarda Kültür Bakanlığı'nın 'Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu'nda' pek çok müzisyen ile çalışmalarını sürdürdü.

2009'da Cengiz Özdemir ve bas gitarist Eylem Pelit ile birlikte modernize edilmiş Türk Halk Müziği ezgilerini enstrümantal olarak yorumladığı 'Folkestra' adlı bir grup kurdu.

Ünlü müzisyen Asım Ekren, son yolculuğuna sessiz sedasız uğurlandı

Ünlü müzisyen Asım Ekren, son yolculuğuna sessiz sedasız uğurlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Özal Turgut Özal Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500

Yorumlar (3)

Qwe Qwe:

Zaten yasak sadece 1. Derece yakinlar katılabiliyor. Normal yani 20 kişi olması şu kistilama sürecinde.

82
4
yanıtYanıtla
Namik Kemal Erdem:

Doğru diyen var ama Cemaatlardan biri olsa üst kademe bile hazir duracak.

15
0
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Vefa artık sadece bir semt adıdır. Güçlüysen, popilersen herkes yanında olur, düşünce kaldıran olmaz. Nankör dünya. Kızının anası Zeynep Hanım bile gelmemiş. Onun da cenazesinin bundan farklı olmayacağını düşünüyorum

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title