Haberler

    Ünlü model, eşiyle birlikte olan Tuba Ünsal hakkında bakın ne dedi

    Güncelleme:

    İspanyol model Elisabeth Mas, eski eşi Caner Karaloğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan oyuncu Tuba Ünsal hakkında ilginç açıklamada bulundu. İşte detaylar...

    Nişantaşı'ndaki bir hastanede objektiflere yansıyan ünlü model, eski eşi Caner Karaloğlu ile bir dönem aşk yaşayan Tuba Ünsal ile bir mekanda kavgaya tutuşmuştu. Ünsal ile mahkemelik olan Mas, aralarındaki davanın sona erdiğini söyleyip "Tuba çok zor biri! O tam bir crazy! (deli)" dedi.

    "TUBA İLE KONUŞMUYORUZ"

    Sözlerini sürdüren Mas, "Tuba ile yaşadığımız gerilimden sonra pek çok restoran ve partide aynı ortamda tesadüfen bulunduk ama hiç konuşmuyoruz. Zaten arkadaş da değiliz" diye konuştu.

    "BOŞANDIM, DRAMA BİTTİ"

    Eşi Caner Karaloğlu'ndan boşandığını ve sakin bir hayatı olduğunu sözlerine ekleyen model şöyle devam etti: "Ben boşandım. Sakin bir hayat sürüyorum, sıkıntım yok. Drama sonunda bitti. Hayatımda da kimse yok, yalnızım. Çocuğumla ve işimle ilgileniyorum ama yabancı bir erkek arkadaşım olsun istiyorum."

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Tuba Ünsal Nişantaşı Magazin Haberler

    Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

    Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Bakmadan Geçme

    İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title