Haberler

Ünlü İsimlere Sert Sözler

Türk pop müziğinin duayen ismi Erol Büyükburç, yeni nesil şarkıcıları eleştirdi.

Yeşilçam filmlerine oyunculuğunun yanı sıra muhteşem sesiyle de hayat veren Türk Pop Müziği'nin usta ismi Erol Büyükburç, Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen "Yeşilçam Yıldızları" söyleşisinde hayranlarıyla buluştu. Ali Emiri Kültür Merkezi'nde gerçekleşen, moderatörlüğünü Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Engin Çağlar'ın yaptığı söyleşide Büyükburç, sıcak sohbetinin yanı sıra şarkılarıyla da Fatihlileri coşturdu.

Kendini 18 yaşında hissettiğini belirten Erol Büyükburç, kendisinin de Fatih'li olduğunu söyleyerek, "Fatih'te başka bir enerji ve sinerji var" dedi. Kendisinin çok üretken ve kültürlü bir sanatçı olduğunu ifade eden Büyükburç, "Ama haddimi de biliyorum. Neyi, nerde ne zaman yapmam gerektiğini biliyorum" şeklinde konuştu.

Yeni nesil şarkıcıları sert bir dille eleştiren Büyükburç, onları kültürsüz olarak niteledi. Medyanın da bu tür şarkıcılardan reyting aldığını belirten Büyükburç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir sanatçının yeterince kültürlü olması lazım. Ben yeterlilik sınırında görmüyorum. Hepsi sokak çocuğu gibi. Eskiden Müşfik Kenter gibi sanatçılar geldiği zaman onun bir ağırlığı olduğunu hissederdiniz. Güzel sesler ama kültürsüzler. Eşdeğerde yapıtlar yapıp, bunu millete alıştırıyor. Tabii medya da kendine rant sağlayacak noktayı engeller mi?"

Söyleşinin ardından Büyükburç'un filmlerinden oluşan sinevizyon gösterimi izlendi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Erol Büyükburç Engin Çağlar Ali Emiri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title