Haberler

Ünlü çiftin zorunlu ayrılığı

Güncelleme:

Oyuncu çift Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Aksiyon tarzındaki yeni dizi projesi için sakal bırakan Elçin, eşi Bayat'ın kendisine 'Poseidonum' diye seslendiğini söyledi. Zeynep Tuğçe Bayat, yurtdışına açılacağını ve eşiyle zorunlu olarak ayrı kalacağını da belirtti. İşte detaylar...

Ters köşe bir rolü olduğunu ancak detay vermeyeceğini anlatan Cansel Elçin "Proje için sakal bıraktım. Sürekli bana mesaja atıyorlar 'Şu sakalları kes' falan diye ama eşim beni Poseidon'a benzetiyor" diye konuştu.

"Parayı düşünürsen bu iş olmaz"

Elçin, "Dijital platformlarda oyuncular daha az mı kazanıyor?" sorusu üzerine, önceliğinin para olmadığını söyleyip şöyle devam etti: "Biz ona bakmıyoruz. Ben her zaman bütçesiz işte de bütçeli işte de oluyorum, benim için o dönemli değil, kalıcı ve beni duygusal olarak tatmin edecek projelerde yer almayı tercih ediyorum. Parayı düşünürsen bu iş olmaz. Bizim sektörde duygularla hareket ettiğin için ben öyle yapıyorum, para falan onları bizim menajerlerimiz onlar ilgileniyor."

"Yurtdışı hayalim var"

Zeynep Tuğçe Bayat ise eşinin yeni imajını beğendiğini "Ben her türlü seviyorum onu, işimizin gereği bu yani" sözleriyle anlatırken, yurtdışına açılmayı amaçladığını ve bu nedenle sıklıkla İspanya'ya gittiğini söyledi.

Yurtdışı hayali olduğu için bu şekilde kendisini geliştirdiğini ifade eden Bayat, "Daha yeni döndüm İspanya'dan... Oynadığım dizilerin bir çoğu oraya satıldı. Orada bir sürü görüşme yaptım. Benim için güzel gelişmeler oluyor. Türk dizilerinin yurdışına satılması, 3-4 dil bilmem işimi kolaylaştırıyor. Benim yurtdışı hayalim var, bunun için geliştiriyorum kendimi. Gidip geleceğim umarım" diye konuştu.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Zeynep Tuğçe Bayat Cansel Elçin İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title