Haberler

Yol çalışmasından dolayı uçağını kaçıran Emre Kınay İBB'ye ateş püskürdü: Böyle salaklık olabilir mi

Güncelleme:

Turneye gitmek için evinden çıkan Emre Kınay, yoldaki yapım çalışmasından dolayı uçağını kaçırdı. Herhangi bir bilgilendirmenin yapılmadığını söyleyen Kınay "Böyle bir salaklık olabilir mi? diyerek İBB ve İGDAŞ'a yüklendi.

Ünlü oyuncu Emre Kınay, yol yapım çalışmasından dolayı uçağını kaçırdı. Turneye gitmek için yola çıktığını belirten ünlü oyuncu, çalışmayı haber vermeyen İBB ve Kadıköy Belediyesi'ne açtı ağzını yumdu gözünü.

UÇAĞINI KAÇIRDI

Geçtiğimiz günlerde Kurşunlu-Karabük yolunda trafikte mahsur kalan Emre Kınay, bu kez de yol çalışması nedeniyle uçağını kaçırdı. Sosyal medyadan uzunca bir video yayınlayan Kınay sorumlulara adeta ateş püskürdü.

"BÖYLE BİR SALAKLIK OLABİLİR Mİ"

Emre Kınay şunları söyledi; "Ben Moda'da yaşıyorum. İstanbul Belediyesi İGDAŞ, hiçbir bilgilendirme yapmadan tek yolu kapatmış. Ambulansın da hastanın da uçağa yetişmesi gereken vatandaşın da oradan geçtiği yolu kapatmışsınız. İskeleye doğru yönlendirme var onu da yapmamışsınız. 150 metreyi 1 saat 10 dakikada geldim. Neresinden tutsan dökülüyor. İGDAŞ böyle bir şey yapacaksa söyleyemez mi 'Doktor Esat Işık Caddesi'nde bir doğalgaz çalışması yapılacaktır. Ona göre tedbirinizi alın' uçağı kaçırdım. Kim bu sorumluluğu alacak? Kim bunun sorumlusu; Ekrem İmamoğlu mu? Ulaştırma Bakanlığı mı? İGDAŞ mı? sonra adın deliye çıkıyor; çıkar tabi. Neyi doğru yapıyorsunuz hayatınızda birbirinizle didişmekten başka. Olacak iş mi 2 bin 500 liram gitti. Ben bir uçak için kaç saat önceden çıkabilirim ki böyle bir salaklık olabilir mi?" diyerek öfkesini dile getirdi.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Emre Kınay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Tuğra Umut ÖNAL:

Emre gerek yok böyle salak şeylere erken çık evinden yada metro kullan gene ağlıcaksan iban atta sesini kes..

22
15
yanıtYanıtla
ümit ersoy:

emrecim neden canın yanınca çığırıyorsun. Belliki ilk defa başına gelmiş millet sabah işine gidemediği için (metrobüs,otobüs arızası) işinden oluyor senin 2500 tl biletin çok dahamı önemli. İşi bilene vermek gerekiyor popüler olana değil.

29
6
yanıtYanıtla
Rustem Sengul:

Ben her zaman uçuş saatinden 3 saat önce cikiyorum yola ne olur ne olmaz sen heleki İstanbul da yaşıyorsun ve karşı tarafda ve 2500 TL artık para değil şuan kendi suçun

17
5
yanıtYanıtla
uCube :

%100 Haklı. 4 ay daha dayan Emre kardeş, gidecekler az kaldı. İstanbul, gerçek sahibine geri dönecek. İçine ettiler İstanbul'un içine. ;))

8
10
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

chp'ye oy verirken aklınız neredeydi kendi elinizle getirdiniz bu adamı

6
10
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Her şey çok güzel olmuş ..))

13
3
yanıtYanıtla
bilal önemli:

Şunu haber diye paylaşıyorsunuz. Bu canlı sadece nefret yayan bir canlı

9
3
yanıtYanıtla
Tuncay Ozakca:

Bizde mültecilerden şikayetçiyiz bize haber vermeden ülkeye mülteci doldurdular maaşları düşürdüler kiraları yükseltdiler metroları metrobüüsleri doldurdular hastanelerde randevu alamaz hale geldik senkide problemmi bizimkinin yanında

7
2
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Sende metroyla git ikincisi elinde telefon var çekim yapacağına yol durumuna bak haritadan

7
1
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Metroyu kullan trafik yoğun kaza var haritaya bak canlı gösterir

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title