Haberler

TV8'de program yapmaya hazırlanan Demet Akalın'ın partneri Jess Molho oldu

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ile anlaşan Demet Akalın'ın yeni programındaki partneri Jess Molho oldu. Molho ile poz veren Akalın, "Hayata dair ne varsa konuşacağız" dedi.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Demet Akalın, gündüz kuşağında program sunacak. Acun Ilıcalı ile anlaşan Akalın'ın partneri de Jess Molho oldu.

"HAYATA DAİR NE VARSA KONUŞACAĞIZ"

Öğleden sonra yayınlanacak bir program yapacağı konuşulan Demet Akalın, Instagram hesabından yeni partneri Jess Molho ile bir pozunu paylaşarak "Hayata dair ne varsa konuşacağız" ifadelerini kullandı. Akalın ve Molho'nun yeni programının ne zaman yayınlanacağı ve içeriği hakkında henüz bilgi verilmedi.

Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı ile bir pozunu yayınlayarak "Hayırlısı olsun diyelim mi?" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı daha önce de Alişan ile Star TV'de program sunmuştu.

TV8'de program yapmaya hazırlanan Demet Akalın'ın partneri Jess Molho oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Acun Ilıcalı Demet Akalın Jess Molho Tv8 Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title