Haberler

Ünlü türkücü Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bir dönem İşte Benim Stilim yarışmasına katılan ünlü türkücü Ceylan'ın da yeğeni olan 25 yaşındaki yeğeni Nazlıcan Arkan, Pankreas iltihabı nedeniyle 1 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir dönem İşte Benim Stilim yarışmasına katılan ünlü türkücü Ceylan'ın da yeğeni olan Nazlıcan Arkan bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Türkücü Ceylan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Acı kaybımız. Kelimelerle tarif edilemeyecek bir acı yaşıyoruz. Yeğenim Nazlıcan Arkan, yaşam savaşını kaybetti. Cenazesi 22 Aralık Pazar günü Büyükçekmece Küba Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Büyükçekmece Tüyap Mezarlığı'na defnedilecektir." dedi.

Ünlü türkücü Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti

"İŞTE BENİM STİLİM" YARIŞMASINA KATILMIŞTI

Arkan, geçtiğimiz kasım ayından bu yana pankreas iltihabı nedeniyle kaldırıldığı Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Bir dönem "İşte Benim Stilim" yarışmasına da katılan 25 yaşındaki Arkan'ın cenazesi yarın Büyükçekmece Kuba Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Büyükçekmece Tüyap Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Türkücü Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan, aralık ayının başında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Pankreas iltihabı teşhisi konulan Nazlıcan yoğun bakıma alınmıştı.

CEYLAN DUA İSTEMİŞTİ

Ceylan, Instagram sayfasından açıklama yaparak yeğeni için dua istemişti. İşte Ceylan'ın o paylaşımı; "Allah'a çok şükür umudumuz var. Rabbim Nazlıcan'ı bize bağışlayacak. Daha çok genç 25 yaşında...

Hepinizden dua bekliyorum biraz sonra yanına gireceğim. İçimiz kan ağlasa da, hepimiz için geçerli hastamız da olsa hepimiz sabah işimize gidiyoruz ama yürek yangın yeri fırtınalar kopuyor içimizde. İnşallah Rabbim onu önce ablama sonra da bize bağışlayacak. Allah bütün hastalara, şifa versin. Her şeyin başı sağlık."

Türkücü Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti

NAZLICAN ARKAN KİMDİR?

Nazlıcan Arkan, 1993 İstanbul doğumludur. İşte Benim Stilim'de 7. Sezon yarışmacısı olan Nazlıcan Arkan, üniversite mezunudur. Bir bankada görev yapan Nazlıcan, yarışma günlerinde modaya ve giyime olan tutkusundan bahsetmiştir. Nazlıcan Arkan aslen Tuncelilidir.

Türkücü Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çapa Tıp Fakültesi Ceylan Haberler

500

Yorumlar (14)

YAŞLI KURT:

olabilir normaldir yani. pehh

12
38
yanıtYanıtla
ziyaa:

Allah rahmet eylesin. . . Allah sevdiklerine sabır ihsan eylesin. . .

31
5
yanıtYanıtla
Tupac:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm, ailesine sabırlar diliyorum

28
6
yanıtYanıtla
GÜLBİN DÖLEN:

şifalar versin allahım alllahım gençligine acr sen ona şifalar ihsan et. aminnnnnnnnn

7
15
yanıtYanıtla
DUAa:

Allah Rahmet Eylesin, Ailesine ve yakınlarına sabır versin , Amin. . . !

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yaşlılar Sıra Sıra Gençler Ara Sıra Gidermiş. .

9
2
yanıtYanıtla
ENİS:

Elbette Allah rahmet etsin. Çok genç. Hayatın pembe baharında desek doğru olur. Yalnız vefat haberinden ziyade cenaze adresi tarifi gini. Biraz reklam kokuyor. Hani basın falan, filan, meraklı kalabalık olsun havası varmış gibi geldi bana.

1
4
yanıtYanıtla
uCube:

Büyükçekmece Tüyap mezarlığın da yer nasıl bulunmuş. Yer yok diye Kıraç/ Esenyurt yaptılar İstiklal mezarlığını. Allah rahmet eylesin.

3
1
yanıtYanıtla
FANİ:

Allah merhameti ile muamele etsin.Yakınlarına sabirlar diliyorum.Genç bir insanın ölümü çok çok acı veren birseydir.Üzüldüm

3
0
yanıtYanıtla
bingöl:

Ecel gence yaşlıya bakmaz önemli olan ne yaptın o dünya için ömür çok kısa

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title