Haberler

Türkiye'nin ilk özel televizyonunun kadın spikeriydi! Yıllar sonra son hali ortaya çıktı

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk özel televizyonu Magic Box Star 1'in kadın spikeri Rana Elik, uzun süreden bu yana ekranlarda yer almıyordu. Ünlü ismin son hali yıllar sonra ortaya çıktı.

Türkiye'de Uzanlar tarafından yayın hayatı başlatılan ve ilk özel televizyon olma unvanını elinde bulunduran Magic Box Star 1, o dönem birbirinden farklı isimleri de Türk televizyonculuğuna kazandırdı.

GÜZEL SPİKER ALGISINI BAŞLATAN İSİM

Magic Box Star 1, ilk özel televizyon olmasının yanı sıra başka ilkleri de Türkiye'ye yaşattı. Bu ilklerden biri, ekranlarda gazetecilerin ya da erkek spikerlerin değil, güzel kadın spikerlerin olmasıydı.

O DÖNEM YILDIZI PARLADI

İşte o dönem yıldızı parlayan isimlerden biri de Rana Elik oldu. Star'da 8 yıl çalıştıktan sonra Kanal 6'ya geçen Elik, sırasıyla ETV, Tv8, Kral TV, Kanal T, Kanal 34 ve Meltem TV'de çalıştıktan sonra ekranlara ara verdi. Uzun süredir ekranlarda almayan ünlü ismin son hali de dikkat çekti.

İşte Rana Elik'in son hali:

Türkiye'nin ilk özel televizyonunun kadın spikeriydi! Yıllar sonra son hali ortaya çıktı

Türkiye'nin ilk özel televizyonunun kadın spikeriydi! Yıllar sonra son hali ortaya çıktı




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Uzan Star Tv Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500

Yorumlar (2)

Kaan Korkmaz:

Kadın resmen yıllara meydan okumuş taş gibi

25
9
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Sen nasıl bir yokluk içindesin bro? :)

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title