Haberler

Türk-Kürt Kardeşliği Güçlenerek Büyüsün

Güncelleme:

Berdan Mardini, deprem bölgesine ilk etapta 400'ü aşkın çadır, 70 yardım malzemesi taşıyan tır ve kurtarma ekipleriyle en büyük desteği veren ülkeler başında gelen Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

IKBY Başkanı Neçirvan Barzani'yle bir araya gelen başarılı sanatçı Berdan Mardini, "Dost ve kardeş ülkeler böylesine kötü günlerde belli olur. Yardım ve destekleri için sayın Barzani'ye teşekkürlerimi ilettim. Rabbim bu zor günlerde destek veren, bir insanın hayatına dokunan kim varsa hepsinden razı olsun. Türk-Kürt kardeşliği hep zor günlerde en iyi şekilde kendini göstermiştir. Bu kardeşliğin sonsuza kadar devam etmesini ve kardeşliğimizin daha da güçlenerek büyümesini diliyorum." dedi.

İki ülke arası sanatsal ve ticari anlamda işbirliğinin de artacağının müjdesini veren Berdan Mardini, yeni işbirliklerinin olacağını da yaptığı paylaşımla ifade etti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Kürt Bölgesel Yönetimi Berdan Mardini Deprem Irak Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title