Haberler

Tuğba Ekinci'den İbrahim Tatlıses İtirafı: Format Gereği Öyle Yaptık

Güncelleme:

İbo Show'a katıldığı dönemde İbrahim Tatlıses ile arasında geçen diyalogla ilgili açıklama yapan Tuğba Ekinci, "Şov programı olduğu için diyaloglar format gereğiydi" dedi.

Son röportajında "Kadınlar yüz vermese hiçbir Türk erkeği taciz etmez" diyen Tuğba Ekinci, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak hakkında eleştirilere cevap verdi.

HER ŞEY FORMAT GEREĞİYMİŞ

İbo Show'a katıldığı dönemde İbrahim Tatlıses ile arasındaki diyaloğu hatırlatan Ekinci, şov programı olduğu için diyalogların format gereği olduğunu söyledi.

"O VİDEODA ROL MÜ YAPIYORSUNUZ?"

Bu sözlerden sonra araya giren Eyüboğlu, "Anlamadım, o videoda rol mü yapıyorsunuz?" diye sordu. "Hayır" cevabını alan Eyüboğlu, "İbrahim Tatlıses sana yürüyor, sen de tipim değilsin diyorsun" ifadesini kullandı. Ekinci ise bu sözlere "Hayır yürümüyor. Orası bir şov programı" sözleriyle karşılık verdi.

"BİR SİZ AKILLISINIZ"

Tuğba Ekinci'nin sözleri karşısında sinirlendiği gözlenen Ali Eyüboğlu, "Bir siz akıllısınız. Hepimiz gerizekalıyız" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Tuğba Ekinci Ali Eyüboğlu Beyaz TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (86)

ramo:

akp den milltvekili olnda anca böyle olur

21
8
yanıtYanıtla
polis:

iboooo ölümlerden döndün hastane odalarında evlendin daha neyin peşindesin git torun tombalak sev yaaav senin neyine vekillik

24
2
yanıtYanıtla
ADALET:

HERKEZ KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR. İBO YU TEMİZE ÇIKARTMAYA BAŞLAMAYIN BİZ ÇOCUK DEĞİLİZ.

25
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

Tiplere bakin yahu Türkiye''nin müstakbel Millet vekili adayi KIRO IBO.

18
6
yanıtYanıtla
m:

rol yapmak için oyuncu olmk için oylar akpye

12
5
yanıtYanıtla
HIZLA BATIYORUZ:

ŞUNLARA VAKİT BİLE AYIRMAMAK LAZIM. . YAZACAKTA YER YOK. MEMLEKET HIZLA BATI(RILI)YORUZ. . SORUMLULARI BELLİ AMA PİŞKİNİLKTE SINIR YOK TABİKİ. . DOLAR TEDBİRLERE RAĞMEN 4. 30 DA. . CARİ AÇIK 55 MİLYAR DOLAR CİVARI YAPANLAR BELLİ AMA SEÇİME GİDİYORUZ. NASIL BİR OYUN OYNADINIZ ÜLKEMİZE. KİMİN NE KADAR SUÇU VARSA ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. YETER ARTIK DESEN DE BİRİSİ ÇOK GÜZEL ÖZETLEDİ. YAZI DA GELSE TURA GELSE RTE KAZANIR DEDİ. NASIL OLDUĞUNU TAHMİN ETMEK ZOR DEĞİL. REFERANDUM GİBİ OLACAK YANİ. . BIKTIK VALLA. .

12
5
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

O zaman gel sen cumhurbaşkanı ol. Sorunları çöz. Çözebilirsen. Eleştirmek kolay tabi. . E hadi, gel. . .

yanıt4
yanıt5
Dersim62:

Bu şahıs akp den aday adayı olmamışmıydı.şu ekrandaki görüntüden sonra herşey ortada anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.

15
1
yanıtYanıtla
Gerçek Müslüman:

Muharrem bey bu hafta cuma namazını nerede kılacak acaba?kılıçtaroğlu nuda götürsünde anlı secde görsün belki imana gelir!

9
7
yanıtYanıtla
Gerçek müslüman:

Abdest in tarifini verebilirim.

yanıt2
yanıt2
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title