Haberler

Tuba Ünsal'ın Tatil Fotoğrafı Takipçilerini Kızdırdı: Hristiyan mısın?

Güncelleme:

Tuba Ünsal boynundaki kolye yüzünden takipçilerinin tepkisinin tepkisini çekti. Kolyeyi haç olarak yorumlayanlar güzel oyuncuya "Hristiyan mısın?" sorusunu yöneltti.

CNN Türk'teki görevine son verilen Mirgün Cabas ve oyuncu eşi Tuba Ünsal'ın tatil fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Tuba Ünsal Instagram hesabından 'Cabas'lar tatilde' diyerek bir fotoğraf paylaştı. Tuba Ünsal'ın boynundaki kolye takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı.


"BİZ SİZİ MÜSLÜMAN BİLİYORDUK"

Ünlü oyuncunun fotoğrafının altına "Biz sizi müslüman biliyorduk, Hristiyanlığa mı geçtiniz, o haç ne?" şeklinde mesajlar bıraktı.

İşte güzel oyuncunun fotoğrafına yapılan yorumlardan bazıları;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mirgün Cabas Tuba Ünsal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

KARTAL:

ÜLENNNNNNNNN CAHİLLER HİÇ MÜSLÜMANIN BOYNUNDA HAÇ GÖRDÜNÜZMÜ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

41
4
yanıtYanıtla
pört:

HRİSTİYAN SEMPATİZANI

26
11
yanıtYanıtla
Erê:

Görende derki hepsi dört dörtlük müslümanlar namazını kılıyolar abdestsiz gesmiyolar lafta müslüman bunlar

8
23
yanıtYanıtla
...:

Öyle olabilir ama Allaha ve onun kulu ve elçisi Hz Muhammede şehadetlik yapmak islamın şartıdır gerisi kul ve yaradanın arasındadır ...

yanıt0
yanıt0
ela:

Allahim bu genclik nerde yetisiyor kim yetistiriyor. Bu ülkenin durumu vahim ugras lazim. Bu kadar kötü niyetli bir toplum görmedim birde müslümanim diye gecinir ler.

18
4
yanıtYanıtla
Aaaa:

Tuğçe Kazas''a burda dini inancını soranlara çoğu kişi '' onun özel hayatıdır, sizi ilgilendirmez, siz söylediklerine bakın '' diyenler bugün Tuğba''ya atıp tutuyor. Elbette ben de müslümanım ama diğer kişilerin dini inançlarını bu kadar eleştirmeyi, bir de bendense özel hayatı önemli değil ama benden değilse en kötü hakaretleri ederim diye bişey olamaz. Kafirun suresi '' senin dinin sana, benim ki bana. . . '' Başkalarının gıybetini yapmayın, kabrinizi, ahiretinizi düşünün. Gıybet, iftira kul hakkıdır ve af

16
6
yanıtYanıtla
alkan:

Bu ulkede ne cok htistiyan ermeni var bi bilseniz hicbiri burada yasamayi haketmiyor defoldunlar

20
2
yanıtYanıtla
Tuba ünsal:

Evet Siz müslüman misiniz ?

5
14
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

ALLAHIN SALAĞI HAÇI NE BİLSİN.

9
9
yanıtYanıtla
selo:

hiristiyandan ne farki varki.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title