Haberler

Tarihin Arka Odası TRT 1'de ekranlara geri dönüyor

Güncelleme:

Türk televizyonlarının sevilen programı Tarihin Arka Odası aynı kadrosu ile yeniden ekranlara dönüyor.

Uzun yıllar boyunca Habertürk kanalında yayınlanan, tarih severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği "Tarihin Arka Odası" programı 2015 yılında yayından kaldırılmıştı. 5 yıllık aranın ardından program Murat Bardakçı, Erhan Afyoncu ve Nurhan Atasoy'un sunumuyla yeniden izleyici ile buluşacak.

İLK BÖLÜM 29 HAZİRAN'DA

Efsane program"Tarihin Arka Odası" programının TRT'deki ilk bölümü 29 Haziran Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nden canlı yayınla izleyiciyle buluşacak.

Tarihin Arka Odası TRT 1'de ekranlara geri dönüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Bardakçı Nurhan Atasoy Habertürk Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

YORUMCU GENÇ:

YALAMALAR, YAĞCILAR İYİ ORTAMI SEÇMİŞLER. BU ÜLKEDE TARİHÇİ OLMAK İSTEYEN GENÇLERİN ÖNÜNÜ TIKADILAR. HİÇBİR DESTEK İMKAN SUNMAYIP OLMAK İSTEYENLER İÇİN ÇAĞRIDA BULUNMADILAR. TARİHİ YERLER ZARAR GÖRÜRKEN SESLERİ ÇIKMADI. ŞİMDİ HÜKÜMET PROPAGANDASI YAPACAK YALAMALAR. YERSE BU MİLLET TABİ

1
7
yanıtYanıtla
TARİH:

bu ülkede yaşanmaz. . üniv bitince yurtdışı projelerine katılcam. . ing öğrenip gidin kardeşim

yanıt1
yanıt3
Karar:

Murat bey yanlış bir karar almış TRT''de hiç izlenmez. . .

2
5
yanıtYanıtla
MURAT:

Murat Bardakçı Sunmasın Fatih Altaylı sunsun. Murat Bardakçı egosuyla kimseyi konuşturmuyor. Erhan Erhan diye diye sıktıydı.

1
4
yanıtYanıtla
sanane lan:

bence murat bardakçı çok daha yakışıyor çünkü adam konunun içinde o alanda uzmanlaşmış ve hitap yeteneği de iyi iyi de ayarlıyor kimin konusacagina

yanıt0
yanıt0
SÜMBÜLLÜ:

Fatih''in Tablosunu neden kimse almadı da İstanbul Belediyesi aldı? Fatih’in alkol ve afyon bağımlısı iken tövbekar olan oğlu 2. Bayezid’ın şeriata aykırı ve yasak olduğu gerekçesiyle tabloları ve heykelleri Saray dışına atıldığı tarih kitaplarında yazanlar doğru mu? Sultan Bayezid’in babası Fatih’i inançsızlıkla suçladığı doğru mu? Gerileme devri böyle mi başladı Yobazlıkla mı? Bunu tartışsanız ilk programda millet dinlese.

2
2
yanıtYanıtla
bülbüllü:

sümbüllü tarihçimisin osmanlı düşmanımı saçma fikirlerini burada iğrenç şekilde sergilemişsin. ibb fatihin resmini aldı israf yaptı diyenler için mi bu kadar saçmaladın. ben olsam fatihinde olsa resmi için ibb nin 7 milyon tl sini vermezdim. hastane yolunu yapmak için parası olmayan ibb şov için müzedeye katılmış. ve pasmış parayı. resimde saçma

yanıt2
yanıt2
YAZIKLAR OLSUN:

erhandan dolayı trt de yayınlanacak. . bardakçı yazıklar olsun sana. . trt izlemiyoruz. . .

1
3
yanıtYanıtla
Sen izleme:

Sen izleme aslann.

yanıt0
yanıt0
BİRGÜL AĞMA:

Hayırlı olsun inşaallah ama yayınlanma günü cumartesi olsaydı daha iyi olurdu ...

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title