Haberler

Turabi: Acun Paramı Kuruşu Kuruşuna Verdi

Güncelleme:

Survivor şampiyonu Turabi, herkesin merak ettiği soruyu cevaplayarak Acun'un parasını zamanından bile önce kuruşu kuruşuna ödediğini söyledi.

Survivor All Star şampiyonu Turabi, Alem FM'de İrfan Aslanhan'ın sunduğu "Radyo Makinası"programına konuk oldu.

MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI

Yetenek Sizsiniz'de keşfedildikten sonra Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi ilginç açıklamalarda bulundu. Turabi zaman zaman ortalığı kırıp geçirirken kimi zaman da çekimlerde başına gelen ilginç olayları anlattı.

İşte Turabi'den ilginç açıklamalar:

"ASLINDA AGRESİF DEĞİLİM"

Normal hayatta sokakta hiç kimseyle tartışmam. Adada açlık ve yarışmanın verdiği heyecandan dolayı daha agresif olduk. Sadece ben değil bütün yarışmacılar agresifti.

"SABİT KANCA 2 FİLMİNDE OYUNCUNUN OMZUNU MORARTTIM"

Filmin provalarında gerçekçiliği yansıtmak için kemik tespihle gerçekten vuruyordum. Yönetmen en sonunda "yeter vurma" diye beni uyardı.

"ACUN ABİ PARAMI KURUŞU KURUŞUNA ÖDEDİ"

Acun abi paramı kuruşu kuruşuna verdi. Hatta zaman zaman tarihinden önce verdi.

"AYŞE ALGAN'DAN OYUNCULUK DERSİ ALIYORUM"

Herkesin eksikleri vardır. Ben de kamera önünde olmayı seçtiğim için kamera önündeki eksiklerimi kapatmak için tabii ki eğitimini alacağım.

"HERKES BENİ FARKLI TANIYOR"

Sosyal medya kullanıcılarının çoğu beni sadece agresif ve kavgacı zannediyor. Yolda görenler bana ön yargısız yaklaşıyor. Benim adıma açılmış çok fazla sahte hesap var; ancak bunun önüne geçmek çok zor.

"ŞAFAK SEZER BENİM İÇİN ÇOK AYRI"

Survivor'dan çıktığım günden beri Şafak Sezer'in yardımını inkar edemem. Şafak Sezer'le bir projemiz var ama henüz kafamızda. Büyüsü kaçmasın diye kimseye bundan bahsetmiyoruz.

"SEVENİM OLDUĞU KADAR NEFRET EDENİM DE VAR"

Nefret edenler beni tanımayan tanımak istemeyen kişiler. Beni tanıyanlar zaten biliyor. Sevenim olduğu kadar nefret edenim olması iyi ortada kalmaktan daha iyi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şafak Sezer Star Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (13)

Yekta Mobil-IOS:

Bu mal kendini bişi sanıyor ama Bigün birinden balyozu yer kafasına oturur

9
21
yanıtYanıtla
. Ekonomist. .. ..Mobil-ANDROID:

Bana ne? millet açlıktan ölmuş .habere bak ya....

11
8
yanıtYanıtla
sert konuşur:

ne diyecekti vermedimi deseydi bidaha cıkabilirmiydi tv ye

5
6
yanıtYanıtla
ayip beeMobil-ANDROID:

Bunu haber yapan bundan cok rezil biridir.

6
5
yanıtYanıtla
Maraşlı:

Sonuna kadar turbo.

4
6
yanıtYanıtla
Efe1907Mobil-IOS:

Bu Adamıda meşgur ettiniz ya..pes...ancsk mafya filmlerinde oynar..tip müsait nasılsa

6
3
yanıtYanıtla
Has KürtMobil-IOS:

hdpkk den nefret eden ve hdpyi meliste istemeyenler Akpartiye oy verin demirtaşı çıldırtın

5
3
yanıtYanıtla
berkMobil-ANDROID:

bu habermi REKLAMMİ

4
4
yanıtYanıtla
buji:

turbo kuduroo

4
1
yanıtYanıtla
Tüh:

Kimlere kaldı dünya.. Dolub boşaldı dünya.. Olmadı sırrını açan Sihirli kaldı dünya...

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title