Haberler

Survivor'dan elenen Yunus Emre Karabacak, takım arkadaşlarından Aleyna ve Ayşe'yi topa tuttu

Güncelleme:

Eleme konseyinde SMS birincisi Ayşe'nin adını vermesiyle Survivor 2021'e veda eden Yunus Emre Karabacak, Survivor Panorama'ya yaptığı özel açıklamada takım arkadaşlarını topa tuttu. Ayşe'nin haksızlık yaptığını söyleyen Karabacak, Aleyna Çalışkan hakkında da zehir zemberek sözler söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021'e son veda eden isim gönüllüler takımından Yunus Emre Karabacak oldu. Survivor'da gönüllüler takımında SMS birincisi olan Ayşe'nin eleme adayı yaptığı Yunus Emre yarışmadan elendiğini duyunca büyük bir şok yaşamıştı.

"SAFLIĞIMI BELİRLEMEK ALEYNA'YA KALMADI"

Elendikten sonra Survivor Panorama için özel bir röportaj veren Yunus Emre Karabacak, takım arkadaşları hakkında sert açıklamalar yaptı. Kendisi için "Yunus Emre biraz saf, karşı taraf onu yönlendiriyor" diyen Aleyna Çalışkan'a cevap veren Karabacak, "Saflığımı belirlemek Aleyna'ya kalmamış. Kendini akıllı zannediyorsa ben ondan bin kat akıllıyım. Cin fikirlilik onda varsa bizde de var. Biz onlar gibi atıp tutmadık. Gelip yüzüme söyleseydi cevabını verirdim" dedi.

Survivor'dan elenen Yunus Emre Karabacak, takım arkadaşlarını topa tuttu

"AYŞE, ALEYNA GİTMESİN DİYE BENİM ADIMI VERDİ"

Yunus Emre, ismini söyleyerek elenmesine neden olan Ayşe için de "Ayşe'nin bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Performans olarak benden daha düşük Dora vardı. Benim takımıma yaptıklarım belli. 2 tane dokunulmazlık asası aldım Acun ağabeyden. Takımımız eksilmesin diye hep söylüyordum. Elimden geleni yapıyordum. Takıma baktığım zaman 2 tane dokunulmazlık asası alan yok benden başka. Tabii haksızlık var. Dora'yı söyleyebilirdi. Benim oy potansiyelimin düşmüş olduğunu düşünmüş olabilir. Aleyna'nın gitmemesini istediği için benim ismimi söylemiş olabilir. Zaten bana söylemişti. 'Senin ismin daha ağır' basıyor diye bir yerde konuştuk. Strateji yapmış olabilir, stratejisi de tuttu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (19)

Serhat:

İyiler kaybederin örneği

39
8
yanıtYanıtla
1907:

ALEYNA - İLAYDA - ÖYKÜ ORDA PEHLİVAN YOK YAZIK VALLA

28
2
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

YAZIK OLDU, BAŞARILI VE EFENDİ BİR ADAMDI, DAHA DEVAM EDER DİYE DÜŞÜNÜLEN BİR YARIŞMACIYDI, AYŞE DENİLEN KARIYA DİKKAT EDİN YARIŞANLARA BAĞIRDIĞI ZAMANLAR, AKTÜEL KAMERALARA NASIL BAKIYOR, KIZ ŞEYTAN GİBİ, BİLİYORKİ KAMERALAR HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE AYŞE YE ZOM HALİNDELER, EGOSU YÜKSEK, ŞIMARIK VE KAMERALARI İYİ KULLANIYOR, BU KIZ ÇOK TEHLİKELİ, KONUŞURKEN AĞZINDAN ZEHİR AKIYOR

13
5
yanıtYanıtla
Erzurum25:

Bende gönülü takım ıntaraftarıyım Ya Hanzade ya elenmedi pehlivan gitti ya. Hanzade birleşmeye kalırsa hiç şaşırmam belki böyle gide gide bir de baktık birinci olmuş????

8
9
yanıtYanıtla
Grande:

HEPSİ BİR SENARYODAN İBARET BİR ŞOV ve KURGU

14
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Adam elenmis vay be dünyalar basina yikilmisa Benziyor Bos islerin adamlari Ayni zamanda Bize coooook önemli haber Verildi vah vah

6
8
yanıtYanıtla
fatih:

karabacak '' elenmesine çok üzüldüm orda elenmesi gereken hiç perfonmansı olmayan Hanzade veya Dora Ayşe geçen hafta Dora '' yı söyledi olmadı ne yapsın siz de orda şimdiden takımı kutuplaştırmışsınız ben gönüllüler taraftarıyım ancak gönüllüler son zamanlarda çok hata stratejik hatalar yapıyorlar eger güçlerini birleştirip takım olup strateji yaparlarsa ünlüler oyun alamaz .

8
4
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

SENİN İŞİN GÜCÜN YOK MU KARDEŞ, SURVİVOR İZLEMEK DE NEDİR ?

yanıt3
yanıt5
.:

Bu haliyle ayşe giderek düşecek ve şampiyon olamayacak. Ayşe falan nedir ya?

yanıt10
yanıt0
BUNAK:

Bende bir kerre katilsam omurboyu mayış alirim para yanim

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title