Haberler

    Gönderdiği yardım araçlarının üzerine adını yazdıran Süreyya Yalçın'a büyük tepki

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde alevlere teslim olan Bodrum'da teknede verdiği pozla eleştiri oklarının hedefi olan Süreyya Yalçın, hatasını telafi etmek için bölgeye yardım aracı gönderdi. Ancak sosyetik güzelin aracın üzerine kendi adını yazdırması bölgedeki vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

    Bodrum'da çıkan yangın esnasında verdiği tatil pozuyla tepki çeken Süreyya Yalçın, hatasını telafi etmek için yardım göndermişti. Yalçın, bu kez de adının yazılı olduğu yardım aracı yüzünden sıkıntılı.

    GERİ GÖNDERMEK İSTEDİLER

    Aracı gören bazı vatandaşlar, yardımları geri göndermek istedi. Bir grup vatandaş ise, "Öyle bir lüksümüz yok" diyerek bu girişimi engelledi.

    Süreyya Yalçın'a 'adını neden yazdırdın' tepkisi

    PAYLAŞIMI HAYRETE DÜŞÜRMÜŞTÜ

    Türkiye'nin dört bir yanında eş zamanlı başlayan yangınlar, herkesi üzerken, ünlüler de bu yangınlara sessiz kalmadı. Bodrum'da tatil yapan Süreyya Yalçın'ın yaptığı paylaşımı görenleri hayrete düşürdü.

    İşte Süreyya Yalçın'ın gönderdiği araç;

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Süreyya Yalçın Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    Halil çağrı Çevik:

    bunların hepsi cahildir ünlülerin yüzde 90 cahildir ihtimat etmeyin

    147
    14
    yanıtYanıtla
    eymen şener:

    Cahıl demek olmazda .ıQ su düşük diyelim.çogu ıyı eğıtım almıs ıyı aıle cocukları tek sorun ıQ

    yanıt4
    yanıt0
    Doğrucu Davud:

    Reklam meklam yine hiç olmazsa umursamış. Hiç oralı bile olmayanlar doluyken bu kişiye kötü kelime kullanmak çok da adil değil

    97
    36
    yanıtYanıtla
    Platon :

    Arkadas reklam yapmasa sen ne yaptin ki neyini gorduk diyecek insanlar var. Reklam yapsa reklam yaotin oluyor. Her kafaya yetisilmez bu ulkede

    43
    6
    yanıtYanıtla
    Ahmet Gündoğdu:

    DESINLER,SEN MILLETIN AGZINA BAKARAKMI YARDIM EDIYORSUN,ZURNA

    yanıt0
    yanıt4
    uCube :

    Yazmasın da sorun yok, neden yazmasın ki? Kimden geldiği, nereden geldiği nasıl anlaşılacak o halde yardımın? Sanki yardım yapan kişilerin hepsi üstü kapalı yapıyor, sosyal medya'da gösterişlerde hepsi, yapmayın bırakın yardımlar gelsin, ister isimli, isterse isimsiz fark etmez. Yardım yardımdır. ;))

    21
    4
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title