Haberler

Süper Model Naomi Campbell, Üstsüz Pozuyla Hayran Bıraktı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell ünlü bir kozmetik markası için üstsüz poz verdi.

48 yaşındaki Britanyalı dünyaca ünlü model Naomi Campbell, verdiği pozlarla kendine hayran bıraktı. Çekimlerde çıplak poz veren Campbell'in fotoğrafları görenlerin ağzını açık bıraktı.

KOZMETİK MARKASININ YÜZÜ OLDU

Ünlü top model Naomi Campbell, ünlü kozmetik markası Nars Radiance Repowered'in yüzü oldu. Markanın 2019 yaz kampanyası için kamera karşısına geçen Campbell'in dört portreden oluşan bir fotoğraf dizisi çekildi.

Süper Model Naomi Campbell, Üstsüz Pozuyla Hayran Bıraktı

ÜSTSÜZ POZ VERDİ

Çekimin kamera arkası görüntüleri ise adeta yürek hoplattı. 48 yaşındaki top modelin üstsüz bir şekilde verdiği pozlar gündem konusu oldu.

Süper Model Naomi Campbell, Üstsüz Pozuyla Hayran Bıraktı

FİZİĞİ İLE BİRÇOK KADINA TAŞ ÇIKARTIYOR

Yaşına rağmen kusursuz fiziği ile pek çok kadına taş çıkaracak fitliğe sahip olan Campbell, podyumları bırakmasına rağmen mankenlik yaptığı dönemlerdeki görüntüsünü korumayı başarmış.

Süper Model Naomi Campbell, Üstsüz Pozuyla Hayran Bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Naomi Campbell Nars Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

Yobaz Savar:

orasını burasını açıp ona buna gösterene yobaz denir,herkes bunu ezberlesin,yarın soracağım;)

14
12
yanıtYanıtla
ahmet:

orasını burasını kapatıp gizlice gösterene ne denir :D

yanıt12
yanıt8
,,,,,,:

Ahmet denir

yanıt5
yanıt6
yobaza cevap istanbulludan:

orasını burasını açana bakana ne denir istemem yan cebime koy mu denir

yanıt12
yanıt5
MEMATI:

USTA YILLANMIS SARAP GIBI KADIN BUNUN HAKIN VERMESEN YAZIKOLUR /

19
7
yanıtYanıtla
SADO:

vayyy bebeğim vayyy hakkını vermessen yazık olur

5
11
yanıtYanıtla
Rfvy:

Photoshoplu, saclar takma. Kendisi agresif baskasina el kaldirabilen bir kari. Normal hayatta siradan cirkin suratli biri. Gordum

12
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

foto siyah beyaz bir şey anlaşılmıyor ki

2
12
yanıtYanıtla
Isa ozdemir:

Yobaz denir Yezit denir

4
6
yanıtYanıtla
allah:

allah yukarda allah bu karıyı çarpar inşAllah

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title