Haberler

Sosyete Kasabı Nusret, 24 Ayar Altın Biftek Paylaşımıyla Olay Oldu

Güncelleme:

Yaptığı her paylaşımla adından söz ettiren sosyete kasabı Nusret Gökçe, altın biftek fotoğrafıyla yine ilginç bir paylaşıma imza attı.

Türkiye'nin en çok Instagram takipçisine sahip olan ünlüsü sosyete kasabı Nusret Gökçe, 24 ayar altın biftek fotoğrafıyla yine ilginç bir paylaşıma imza attı.

24 AYAR ALTIN BİFTEK

Sosyal medya hesabı üzerinden 24 ayar altın biftek fotoğrafını paylaşan Nusret Gökçe, takipçileri tarafından çok konuşuldu. Nusret Gökçe paylaşıma, "24 CARAT GOLD STEAK" notunu yazdı. Gökçe'nin paylaşımı bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazı takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sosyete Kasabı Nusret'ten 24 Karat Altın Biftek Paylaşımıyla Olay Oldu

"BENCİLLİK YAPIP SADECE REKLAMINI YAPIYORSUN"

Sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin paylaşımına bir takipçisi, "Biz bulgur pilavı paylaşmayın, görgüsüzlüktür, ayıptır, yiyecek bulan var bulamayan var derken ama sen sadece bencillik yapıp kendi reklamını yapmak için altın et paylaşıyorsun, ne kadar doğru bu." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Adam dünyaya hitap ediyor arkandayız Nusret abi." yorumunu yazdı.

Sosyete Kasabı Nusret'ten 24 Karat Altın Biftek Paylaşımıyla Olay Oldu

Sosyete Kasabı Nusret'ten 24 Karat Altın Biftek Paylaşımıyla Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

NusrEt Steakhouse Instagram Türkiye Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (27)

Mebrure:

Tadını bozar altın. metal bardaktan su içiniz mi hiç. Kötü. Ete ne kekik ne karabiber sadece tuz yakışır. Altınlı et sonuçta gideceği yer belli. Bu devirde altını buldukta ete koyacagiz.

16
1
yanıtYanıtla
dean winchester:

bırak allasen. çikolata folyosuna sarmışsın eti. yer mi anadolu çocuğu , )

12
0
yanıtYanıtla
Et olsa da altından:

Yedikten sonra çıkar altından

12
0
yanıtYanıtla
oktan bir durum:

AMA ORADA BEKLEYEN ÇOK ZENGİN OLURRR. . . . :)

yanıt0
yanıt0
KRALEX:

CEKEMEYEN KAYBOLSUN BURDAN NEYINI ELEŞTİRIYORSUNUZ PARA VAR HUZUR VAR KIM OLSA AYNISINI YAPAR

4
6
yanıtYanıtla
hulk:

İNANIN BANA BU ADAM KAFAYI IYICE SIYIRMIŞ SIRF GUNDEMDE KALMAL İÇİN . . ADAMIN YIYECEKLERI ÇOK PAHALI

4
5
yanıtYanıtla
peder:

Nusret efendi boşuna çırpınma canlı cansız her şeyin modeli gelip geçer sende paşa paşa geldin tıpış tıpış gideceksin Allah''a layık kul olmaya bak !!!.

1
6
yanıtYanıtla
adanus:

adam aldı yürüdü tutabilene bravo

5
1
yanıtYanıtla
cevoli:

helal olsun. adam başardı. . .

4
1
yanıtYanıtla
CEM:

Nusret ete fena vuruyor Ablamdan biliyorum 2 gün oturamadı

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title