Haberler

Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Çağrıya Kayıtsız Kalmadı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) öğrencilerinin sosyal medya üzerinden "Ceyhun Yılmaz’ı Üniversitemizde görmek istiyoruz" hastag’i ile yapılan çağrı üzerine ünlü komedyen kentte gelerek öğrencilerle ’Sosyal Medya Nasıl kullanılmaz’ konulu konferansta buluştu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) öğrencilerinin sosyal medya üzerinden " Ceyhun Yılmaz'ı Üniversitemizde görmek istiyoruz" hastag'i ile yapılan çağrı üzerine ünlü komedyen kentte gelerek öğrencilerle 'Sosyal Medya Nasıl kullanılmaz' konulu konferansta buluştu.

İletişim Fakültesi konferans salonunda yoğun ilgiyle karşılaşan Yılmaz, "Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir'e ricalarda bulunuldu, o da sağolsun nezaketen benim de fikrimi alarak öğrencilere söz verdi. Bende verilen söz neticesinde bir hediye olarak buraya geldim. Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine 'Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz' gösterisini yapacağım için çok mutluyum" dedi.

"Hadise'ye gönül koymayın"

Yılmaz, Sivaslı olan şarkıcı Hadise'ye gönül konulmaması gerektiğini ifade ederek, "İnsan bazen memleketini her yerde kalbinde taşır. Bence Sivas'a çok faydası olan bir isim,yakın zamanda da mutlaka gelecektir. İnanın insan bazen vakit bulamıyor. İnanın bazen bende vakit bulamıyorum.Gönül koymamanızı rica ederim bir temsilci olarak onu her zaman alkışlamanız lazım" şeklinde konuştu.

Yılmaz, daha sonra öğrencilere 'Sosyal Medya Nasıl kullanılmaz' konulu konferans vererek sorularını cevapladı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mustafa Demir Ceyhun Yılmaz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title