Haberler

"Sivil Öldürecek Olsak Cihangir'den Başlarız" Diyen Akit TV Sunucusu İstifa Etti

Güncelleme:

Akit TV'de yayınlanan 'Gün Başlıyor' programında "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den, Etiler'den, Nişantaşı'ndan başlarız" ifadelerini kullanan sunucu, kanaldaki görevinden istifa etti.

Akit TV, sunucu Ahmet Keser'in "Konuşmalarının bahane edilerek kurumunun linç edilmesine meydan vermemek için" görevinden ayrıldığını açıkladı. Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler, di mi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" demişti.

Akit TV'nin açıklaması şu şekilde:

"Akit TV'nin 27.02.2018 tarihli 'Gün Başlıyor' programında sunucumuz Ahmet Keser'in 'Türk askeri sivil öldürmez' doğru tespitinin akabindeki maksadını aşan sözler kurumumuz tarafından tasvip edilmemiştir.

Ahmet Keser konuşmalarının bahane edilerek kurumunun link edilmesine meydan vermemek için görevinden ayrılmıştır."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Keser Nişantaşı Cihangir TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (70)

GUY:

dibine kadar destek veriyorm haklısın gardaş doğru söyledin 9 köyden kovulursun artık

12
22
yanıtYanıtla
cetin cetiner:

şuanda yorumculara ve onların yorumlarını destekleyenlere bakınca bu memlekette halen fetö bitmemiş. şu konuşmayı fox tv şarlatanı ismail küçükkaya veya fatih portakal deseydi birşey olmazdı. yazık şu memlekete. kahrolsun vatan haini chpkk lılar.

7
23
yanıtYanıtla
cemil g:

bu konuyu bile chp''ye getirmeye nasıl başarıyorsunuz vallahi hayretle ve ibretle izliyorum sizi. . terbiyesizlik yapmış deyip kapatacağın konuyu başka yere çekip bu aptallığı savunuyorsun. .

yanıt3
yanıt5
Rumit 58:

Cumhuriyetimizin kurucu Atatürk düşmanı , cumhuriyet düşmanı , Türkiye cumhuriyeti vatanı hainleri işte bunlar Bunları destekleyen partide belli ki herhangi bir şekilde ifade vermeyeceklerini ceza almayacaklarını bildiklerindenkonuşuyorlar

17
9
yanıtYanıtla
hıdır ileriyiter:

vatan haini domuz enikleri herşeyi söylediği zaman konuşma hürriyeti olur . ama vata severler söyleyince tüüü kaka olur. ağzına sağlık .

9
14
yanıtYanıtla
cetin cetiner:

bunu fox tv söyleseydi birşey olmazdı.

yanıt6
yanıt4
HARZEM:

Akitin vukuatı bitmiyor. . Milli değerlerimize yaptığı hakaretler, toplumu ayrıştırma ve daha neler neler. . Normal ülkelerde böyle bir gazte-tv anında kapatılır sorumluları hapisten çıkamazdı. .

17
6
yanıtYanıtla
ALPER:

bu soytarı kim la

16
5
yanıtYanıtla
kan akmadan başkanlık olmaz:

kılıçtaroğluna lafınız varmı laikler ve hdp liler yazın bakalım kıvırın şimdi KAN AKITMADAN BAŞKANLIK OLMAZ hadi buyrun

6
13
yanıtYanıtla
laik demokrat:

bizim atatürkten baska kimseyle kan bagimiz yok kilicdaroglu bizi baglamaz siz göbeginizi bagladiginiz kisilerin saksakciligini yapin ayakkabilarini falan silin bizimle demokrasi yarisina sizin kapasiteniz yetmez

yanıt4
yanıt5
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title