Haberler

Siyahi Erkekle Dans Eden Zeynep Beşerler'den Açıklama: Partiye Kocamla Gittim

Güncelleme:

Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günlerde gittiği bir partide yarı çıplak siyahi erkekle dans ettiği görüntüler için, "Partiye kocamla gitmiştim" açıklamasını yaptı.

Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günlerde katıldığı partide üstü çıplak siyahi bir erkekle dans ettiği haberlerle gündeme gelmişti. Beşerler, konu hakkında yaptığı açıklamada partiye eşiyle gittiğini açıkladı.

"ART NİYETLİ YAPILMIŞ BİR DAVRANIŞ"

O gece eşi Emir İçgören'le arkadaşının doğum gününe katıldığını belirten Zeynep Beşerler, "Ağzı olan konuşuyor, benim için önemli değil. O bir arkadaşın doğum günü partisiydi ve kocamla gitmiştim, kendini bilmez bir davetli gelip çekmiş ve bunu hesabından yayınlanmış. Art niyetli yapılmış bir davranış. Bir de ne yapıyorum ki? Erik Dalı, yani orada kendi kendime oynuyorum" dedi

"İŞ AÇISINDAN KÖTÜ ŞEYLER SÖYLEDİLER"

Çıkan haberlerin dansçıyı da kötü etkilediğini söyleyen Beşerler, O arkadaşın işi dans ve birçok sanatçının arkasında dans ediyor. Burada yaşayan ve ailesi olan bir insan. Irkçı söylemler ve yaptığı iş açısından çirkin şeyler söylediler, bu onu üzmüş" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Beşerler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (63)

ÇÖZÜMCÜ:

Gelenek görenek örf ve adetlerimizde çıplak zencilerin onları partiye çağıran saygıdeğer hanfendilerin karşısında nasıl dansedecekleri ayrıntılı belirlenmemiş sorun bundan kaynaklanıyor. Bu bilgi örfümüze işlenirse sorun kalmayacaktır. Gerekirse fazla sallanıp edepsiz olmaması için bacağa iple bağlanır.

71
2
yanıtYanıtla
eses:

herkes kendi namus suna sahip çıksın ela lemin namus bekçisi kesilmiş her kez burada böyle yazanlar açık bir bayan gördüğü zaman ağzının suyunu akıtarak bakıyordur

43
4
yanıtYanıtla
metin:

saat aldınmı barı

1
35
yanıtYanıtla
size zor bir soru:

Zenci denince akla ne gelir.

yanıt0
yanıt1
hayrola zor bi soru aga:

esmer ay gelir niye sordun

yanıt0
yanıt0
by smıtci:

insanın aklıyla alay eder gıbı biri cıkıpta o sıyahı adamın ne iş yaptıgını partıde neden cıplak oldugunu sorsa ne cevap verecekti acep. . .

29
3
yanıtYanıtla
ADANALI:

ERİK DALINDA BİŞE YOKTA ONE ÇIPLAK ADAMLA DANS ETME AMA ADAMI KÖTÜ ETKİLEMİŞ BU HABER. BİRDAHA Kİ SEFERE TAKIM ELBİSESİYLE OYNAR ANORMAL BİR DURUM

26
0
yanıtYanıtla
Yuhh:

şaka gibi ordaki koca değil . . venk mi acaba la diğer adamlar ne yapıyor orada hepsi zenci mi seviyor :D

20
0
yanıtYanıtla
cosmos:

ama kadın kocası ile gitmiş daha kötü üstelik daha fena kaş yapım derken göz çıkartmış yani kocada koca değil geyik bence bayağı geniş koccası ile gitmiş ablası ayşe ablası bunda bir şey yok muzhaaaaa

9
5
yanıtYanıtla
Minyon kız:

Yanacaksin ateşte zeynep

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title